82
-
Andrews2007 #82 http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1388813864
Jack Nicholson, Morgan Freeman, elmondja véleményét részletesen. (röviden: Nicholson szerint nem szabad Ambien altató szedni) -
Andrews2007 #81 http://www.origo.hu/filmklub/20080125-cimlaples-heath-ledger-19792008.html
No Comment mit mond Jack Nicholson fúú ott a link is a videójára I warned him pff.
Ezenkivül kiderül sok más is pl. rendezett volna jövőre Ledger és a TDK sorsa is. -
Andrews2007 #80 Oksi de azt bemásoltam de sebaj.
Ez viszont az enyém.
http://moviesblog.mtv.com/2008/01/24/heath-ledgers-last-performance/
Magáért beszél e videó. :(
A funeral (ami temetést jelent, ugye habár Ausztráliában akarták eltemetni lehet amerikaiul megemlékezést is jelent mint pl. a drug szó náluk gyógyszer is) pedig pénteken (kérdés melyik pénteken most vagy jövő héten, azt nem irják)lesz New Yorkban. -
#79 Nem bántásból, de egy picit figyelj az írásodra, tele van durva hibákkal, értelmetlen mondatokkal. -
#78 "a pénz nem boldogít, hiszen csak fizikai igények kielégítésére használhatod."
Szépen hangzik, kár, hogy nem igaz. Megannyi élményhez/érzéshez juthatsz pénzzel.
Gondolj egy távoli helyre, egy utazásra, gondolj egy hegyitúrára az Alpokban, búvárkodás, síelés stb.
Ezek mind jól kielégítik a lelki igények egy részét és kőkemény pénzbe kerülnek.
"Már bocsáss meg de sokan a becsületük miatt dolgoznak (Ha van pénzük, ha nincs). "
Attól, hogy nyertem a lottón még maradhatok baromi becsületes... hetente vehetek egy inkubátort xy gyerekkórháznak a Ferrari helyett.
"Aha, és gondolom nem lennél kapzsi sem?"
Miért lennék? Most sem vagyok az, pedig megtehetném...
"Igazából én azt nem értem, hogy miért magadat tekinted alapnak?"
Mert az ember saját tapasztalataiból építkezve cserél eszmét ^^
-
Andrews2007 #77 http://www.mtv.com/movies/news/articles/1580237/20080124/story.jhtml
Még december végéről Ledger hangos e mailje egyik barátjának ismerősének Ausztráliába mondta fel, tuti nem lett akarva öngyilkos szerintem, mivel akkor nem áradozzna mindenhol még nov.-dec-ben is válása után kisgyerekéről volt menyasszonyáról és nem irná le ismeröüsének hogy ha nem találkozunk mostanában a Batman bemutatóján tuti. -
Andrews2007 #76 http://filmania.blogter.hu/?post_id=240258
Itt lejebb mentek ott irja exclusív videó az lesz a Ledgeres meglepő szerintem mennyire látszik hogy felesége és gyermeke hiányzik neki és érdekesmód a afro-amerikai riporter nem is tudja hogy elváltak mér 2 hónapja mégis megkérdezi hogy hogy választjátok ketten ki a szerepeiteket hogy mindig eggyütt lehessetek vagy máshogy? Jokerről is beszél. 4 perces kb az inerjú. -
Tom aHawk #75 A mondandóm lényege hogy az ember pszichikai lény és mint már sokan mondták a pénz nem boldogít, hiszen csak fizikai igények kielégítésére használhatod.
Igaz szeretetet nem vehetsz rajta, azt a szeretettet, ami sokak szerint a legfontosabb az életbe, és azt a szeretetet amit sokan rejtélyesem az „élet értelme”-ként emlegetnek.
Vagyis nem lehet senkit egy kalap alá venni. Attól mert te (ha jól értettem) a számítógéped segítségével jutottál ki a gödörből, az még másnak nem biztos, hogy segít. Pl.: van olyan aki a számítógépet tartja a gyengeség jelének, mert a „valóságba” nem képesek a sikerre és ott keresnek menedéket.
„Lottó 5-ös? Azonnal hagynám el az országot. Soha többet nem dolgoznék.”
Már bocsáss meg de sokan a becsületük miatt dolgoznak (Ha van pénzük, ha nincs). Én nem tudom elképzelni magam, hogy csak henyélnék és a „hobbimnak” élnék.
„Ember, 2.3 milliárdról volt szó. Nekem nem kelle yacht, meg Ferrari. Bőven elég lenne az a pénz, még akkor is ha 2 életem volna...”
Aha, és gondolom nem lennél kapzsi sem? Amúgy meg nem kell ahhoz egy Ferrari megy yacht, hogy nagyobbak legyenek a kiadások. Szerinted tényleg ilyen egyszerű a dolog!?
Igazából én azt nem értem, hogy miért magadat tekinted alapnak? Miért magadhoz hasonlítod az általánosított (!!!) embereket. Hisz a hozzászólásaidból ítélve te sem vagy éppen tökéletes.
De őszinténszólva, igaza van Kemuri-nak, ez már nem ide való. Sajnálom, és részvétem.
-
sugarforce #74 Ez a párhuzam tényleg hátborzongató.
WinT kommentje a Batman: The Dark Knight - Az első képek Jokerről c. cikkre
2007. dec. 03. 13:50
Valóban voltak nem is olyan régen is első képek róla.
Engem még mindig Brandon Lee-re emlékeztet a Hollóból. -
Kemuri #73 Szerintem ez nem az a hely ahol marakodni kéne, arra van sok más fasza topik. Tény, hogy te sem tudod, hogy mibe halt bele és miért csak elméleteket gyártasz és próbálod megmondani a frankót. Én itt le is zárom magamban a dolgot.
Bye és R.I.P mégegyszer Heath. -
#72 1. Qrvára nem bukott bele! Láttam részleteket, amiben ő játsza Jokert és nagyon ügyesen tette! Nem bukott bele!!!
2. Úgy beszéltek a forgatásról, mintha arról szólna az egész, hogy a körmét meg a fogát húzzák ki egy péklapáttal.
Szó nincs erről. Elég komolyan alájuk van tolva a luxus.
4. Nekem a "gyógyszer túladagolásból" ez jött le. Már azt is elítélem, ha valaki 2 szem altatóra egy konyakmeggyet letol és semmi egyéb. Ezerszer el lett pofázva, hogy az alkohol+gyógyszer olyan következményekkel járhat, ami akár halálos is lehet. Aki így tesz, az látens öngyilkos.
5. Mondom, ha "véletlen volt"... bár ez a 20 dollár összesodorva, meg sok szem altató, meg piad. Értem kibukott, de véletlenül akkor sem kéne megmérgezni magam nem?
Nő? Barátok? Haverok? Senki nem volt?
Ne már...
-
#71 Katonaság, színészet? MIVAN?
Hogy jön ez ide? Két külön világ!
Az egyikben MEGHALNAK és akkor annyi, nem szereplnek új háborúban, a másikban meg eljátszák, hogy meghalnak. Qrva nagy különbség.
Lottó 5-ös? Azonnal hagynám el az országot. Soha többet nem dolgoznék.
Ember, 2.3 milliárdról volt szó. Nekem nem kelle yacht, meg Ferrari. Bőven elég lenne az a pénz, még akkor is ha 2 életem volna...
"gondolom, ha te is rosszkedvű (v. depressziós) vagy, akkor meglengetsz egy tízest a szemed előtt és hipp hopp dejó az élet."
Voltam már padlón... ki nem? Vicc, hogy nekem pont az segített, ami előtt éppen ülök :-D
Altató? Cigi? Pia? Drog? Azt csak a gyengék használják, akik menekülnének a valóság elől. Mondjam azt, hogy szánalmas? Az.
Most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy az xy rokona azért szed altatót, mert ilyen/olyan betegsége van, mert lekaparom magam. Nem erre értettem, aki nem érti az maradjon úgy... ;-)
-
raci #70 szvsz ez baleset volt. sok altatot vett be, tudőgyuszija is volt, tulhajszolta magát, ki volt mint a rongy a teste...nem birta a szive a dolgot.
nagyon sajnálom a srácot, nagy karrier ált előtte de igy sem felejtjuk.
Nyugodj békében Heath. -
#69 Csak a katonáskodás a halál körül forog, míg a színészkedés inkább csak megélhetési szórakoztatás, bohóckodás... Szerintem sem lehet összehasonlítani a kettőt, de igaza van Tom-nak, sztem is! -
Kemuri #68 Szerintem meg nagyon is találó. Hiszen a színész sem csak saját magának játsza el a szerepit hanem főként a közönségnek. Sok értelme nem lenne kiállni a színpadra vagy kamerák elé, ennyi erővel a tükör előtt is maradhatna, nemde? -
Hoz_Hun #67 "Jól mondod az a sok hülye eleset katona is a háborúba mekkora barmok már nem?! Ha nem bírják a golyót akkor minek mennek katonának! Hát nem.!? …Tinman ugye ezt nem gondoltad komolyan?"
Ez szerintem elég rossz hasonlat. Amúgy igazad van, de ez nem jó hasonlat.
Nekem semleges volt a srác, de sajnálom. Ilyen fiatalon, ilyen fatálissan, de legaláb talán nem szenvedett. Nekem kicsit James Dean jutott eszembe. Hát Heath Ledger is megmarad örök fiatalnak. -
Andrews2007 #66 http://www.pcdome.hu/blog/padavan/817/heath_ledger_ujabb_fejlemenyek_frissitve_ujra -
pauly #65 Egyetértek! -
kalapos01 #64 Megvolt a boncolás, egyelőre semmi, eredmény később. Drog nem volt a lakásban, csak egy fránya, hengerbe tekert 20 dolláros. Nyilván azon át szippantotta az "altatót". -
echo #63 tényleg a holló. még kicsit arc festésben is valami hasonló. mindenesetre sajnálom a srácot. érdekes, hogy így hip hop meg lehet halni 28 évesen. szóval tessék belehúzni mindekinek ki tudja mikor leszel te a következő -
#62 Jah, most nézem, hogy borzalmasan nagy faszságot írtam... Abban Joseph Gordon-Levitt játszik... -
winnie #61 lookout? -
#60 Nah, ez igencsak megrendítő hír. Nincs még egy hete, hogy egy filmjét néztem (The Lookout). Abban sem egyszerű a szerepe, de szerintem jól játszotta, uh. minden tiszteletem az övé, függetlenül a történtektől.
Az meg hogy öngyilkosság vagy gyilkosság szerintem kizárt. Egyszeráen csak nehéz életet élt, és lehet itt állítani mindenféle dolgokat, meg belemagyarázni, de ezt úgysem érti meg senki, csak ő értette. Valószínüleg szerette a kihívást, ezért is vállalt ilyen szerepeket, de attól még hogy valaki szereti a akihívást, még ugyanolyan nehéz megbirkózni vele, mint bárki másnak. És ha adott esetben becsúszik még valamilyen egyéb gigszer (magánéleti, egészségügyi - tüdőgyuszi) problémák, akkor aztán teljesen csúcsra járathatja az ember magát. Sajnos ezt tapasztalatból tudom. Szakmai ártalom nálam is az éjszakázás, és volt már úgy, hogy 40 óra ébrenlét után (amiból az utolsó 12-15 kaja nélkül történt) az ember nehezen tud elaludni. Meglepő nemigaz? De ha ilyenkor enni akarsz, akkor nem tudsz, nincs étvágyad. Ha meg aludni akarsz, akkor meg lefekszel és az agyad pörög tovább, és olyakor néhány óra kell, hogy sikerüljön. Persze én nem szedek altatókat, mert megvan az a jó dolgom, hogy nem kell időre kialudnom magam. Uh. nincs ebben semmi meglepő...
Ha meg már hónapok óta ezt játszotta, akkor könnyen lehet, hogy a kapott egy szívelégtelenséget vagy infarktust és annyi. Manapság sajna már huszonévesen sem egyedi eset az ilyesmi, még akkor is ha látszólag ereje teljében van az illető... uh. vigyázzatok Ti is magatokra, és figyeljetek a barátaitokra is, akik számítanak.
Nyugodjék békében!
A Batman: The Dark Knight-ot pedig még jobban várjuk! -
Tom aHawk #59 Hát ez megdöbbentett. Valahogy egyből a Holló - Brandon Lee esete jutott eszembe nekem is. Az eddig látott filmjeibe sosem volt ellenszenves sőt, még jól is alakított. Vártam nagyon a Dark Knight-ba is, hogy mit alakít s majd következőleg is.
Nyugodjék békébe.
„1. Ha nem bírja a színész szakmával járó hajcihőt, akkor nem értem miért ment színésznek.”
Jól mondod az a sok hülye eleset katona is a háborúba mekkora barmok már nem?! Ha nem bírják a golyót akkor minek mennek katonának! Hát nem.!? …Tinman ugye ezt nem gondoltad komolyan?
„2. Gondolom nem olyan órabérrel dolgozik, mint én, ergo 1 ilyen filmet leforgat, aztán 5 évig akár meg sem kell mozdulnia, kánaán van.”
Igen aztán letelik az öt év, gondol egyet és még egy filmet leforgat, hogy legyen kenyérre való aztán meg nagy megdöbbenésére röhögve küldik el, mert már szart sem ér a neve, hisz öt évig kuss volt részéről.
Gondolom, ha te megnyernéd a lottó ötöst akkor ugyan úgy a kis paraszt viskódba élnél és a lovadba tömnéd a szalmát, mert hát akkor így tuti nem kell majd dolgozni többet, mert nem fogy olyan gyorsan a lé.
„4. Valahogy nem tudom sajnálni az öngyilkosokat... főleg azokat nem akiknek nagyon jól megy és "kínjukban"/unalmukban tesznek ilyesmit.”
Hát ez már elég kínos, hogy valaki ennyire egy dimenzióba gondolkodjon... ...gondolom, ha te is rosszkedvű (v. depressziós) vagy, akkor meglengetsz egy tízest a szemed előtt és hipp hopp dejó az élet.
Bocsánat ha egy "kicsit" erős lett… …de ha valaki csak ír és nem gondolkodik (eleget) az nem engem zavar és szerintem jogosan.
-
dalton38 #58 Sziasztok!személy szerint engem megrázott a halála iszonyat milyen jó színész volt nagyon jó filmjei voltak és a Batman-be a Jokert nagyon nagyon jól eljátszotta iszonyat,hogy bele élte magát a szerepbe és ááá nagyon jól ált neki!!!nagyon sajnálom:( a batman-nel ért volna a csúcsra!!Kár,hogy meghalt elsem hittem az elején!!minen órába megnézem a Batman előzetesét :(( nagyon rossz látni,hogy aki a Jokert alakította már nincs köztünk többé!!:( Nyugodj békénben Ledger:((( -
Andrews2007 #57 Jokert annyira jól akarta eljátszani hogy belehalt később gyak.-lag hülyén hangzik de igy van. Az erős altató pirulák hatására. -
Andrews2007 #56 Nemrég irták másik fórumon:
Ambien-t szedett, ami csak receptre kaphato altató. Epp most mondtak a CNN-en. Es igen, itt mindenfele gyogyszert drugnak hivnak. Egyebkent en ugyanezt az altatot szedem, es igen eros, veszelyes a szivre..
ÉS szinte mindenhol kezd az terjedni hogy Joker szerepe tette stresszesé és idegessl onnantól kezdve szedett tablettákat 2 ambient pirula is mx 3 órásra tolta alvását ezt még ő mondta nov.-ben. -
sugarforce #55 Ha öngyilkos is lett, akkor se amiatt mert kínjában nem tudott mit tenni. Biztos volt oka rá, de nem hinném hogy öngyilkos lett, hiszen most ért volnna karrierje csúcsára a Batmannel. Szerintem a film végére ki fogják rakni hogy "For memory of Heath Ledger", leglábbis én biztos igy tenném. -
tyuklepes #54 1. Talán mert vannak olyanok, akik megelégszenek könnyebb szerepekkel (Freddy Prince JR stb. stb) van aki meg kihívást akar. Belebukott. Most rossz ember, meg kell köpködni, leszólni?
2. Mert ha nem forgatsz, eltűnsz. Ennyi.
3. Erre nem mondok semmit, én nem láttam :)
4. Ki mondta, hogy öngyilkos lett?
5. Nem ölték meg, vagyis, senki nem tudhat semmi biztosat. Szerintem, többet vett be, mint amennyit elbírt (neki is lehet olyan, eddig fel nem derült akármilyen szívproblémája, mint Kaszás Attilának. Dr House kiderítené :) ) -
#53 Mert nem ismerte? Na te aztán jobb vagy -
#52 Álljunk meg egy szóra urak...
Most olvasom csak, hogy megviselte nagyon a Batman forgatása.
Nekem erről az ugrik be, hogy :
1. Ha nem bírja a színész szakmával járó hajcihőt, akkor nem értem miért ment színésznek.
2. Gondolom nem olyan órabérrel dolgozik, mint én, ergo 1 ilyen filmet leforgat, aztán 5 évig akár meg sem kell mozdulnia, kánaán van.
3. Lovagregényben nagyon tetszett... Farbatúrlak a hegyenben kevésbé, mondjuk a film is raklap.... volt.
4. Valahogy nem tudom sajnálni az öngyilkosokat... főleg azokat nem akiknek nagyon jól megy és "kínjukban"/unalmukban tesznek ilyesmit.
Bmeg, ha én mindig öngyilkos lettem volna, ahányszor kiakadtam valami miatt, akkor annak a bizonyos macskának a 9 élete már rég elfogyott volna.
5. Ha ne adja ég kiderül, hogy megölték, akkor visszaszívtam amit mondtam és akkor már nagyon sajnálom... de addig... nem.
Ettől függetlenül nyugodjék békében. -
greenish #50 Érthetetlen...
Igazán sajnálom. Nagy veszteség számunkra, az egyszer biztos...
Nyugodjon békében. -
#49 Ne igyá' annyit ^^ -
el bruja #48 basszus,de imádtam ezt a színészt...rip -
Andrews2007 #47 http://www.cinemablend.com/new/Ledger-s-Death-What-About-Batman-7558.html
Itt van a The DArk Knightról a lehetőségek mi lesz ezután és itt is felvetik mi van ha a 3. részbe is berakta volna Nolan stílúsa mivel elüt a régi csak 1-2 gonosz karakter stílustól ami régen volt.
M1-en rtl-en TV-ben még azt is mondták hogy fontolgatja Nolan hogy eltolja a dátumát a bemutatónak ha kérik a családtagok. -
tyuklepes #46 Sokat számít ám az, hogy nem csak gazdagság, hanem hírnév is. Minig a topon kell lenni. Bár nem vagyok színész, sem pszichologus, de az ilyen alakítások rengeteget kivehetnek az emberből.
Nem volt kedvenc, de sajnálom. A Lovagregényben bejött az alakítása, sokat vártam az általa alakított Jokertől is. Sajnálom, nagy kár érte. Nyugodjon békében :( -
crotinake #45 Halálával válik hallhatatlanná! Crow-Joker párhuzam mindkettö filmből kult film lesz( The crow lett.) -
sugarforce #44 Cat. Tökismeretlen színész? jopoén. attol mert te nem ismered, meg nem nézel jó filmeket, nem ismeretlen. -
zberta #42 jah CAT menjél a francba! -
Mythic #41 R.I.P.
De most a sok munkáért vajon más volt a hibás vagy éppen o? Ennyi pénzzel nyugodtan pihenhetett volna, o inkább forgatásról forgatásra ment. Nem napi bérért dolgozott, mint a Fold lakosságának nagy része (napi kb 1 dollárért), aki ha kihagy egy nap melót már másnap nem eszik. Azért az altatókra sem szabadna azt mondani, hogy nem a drog kategória. Ha fuggoség alakult ki nála, a túl sok munka miatt akkor ez is úgy tudom már súlyos probléma. Nagyrészt mindenképpen o a hibás, hogy nem tudott álljt mondani egy ideig, amíg kipihente volna magát.