Nah, ez igencsak megrendítő hír. Nincs még egy hete, hogy egy filmjét néztem (The Lookout). Abban sem egyszerű a szerepe, de szerintem jól játszotta, uh. minden tiszteletem az övé, függetlenül a történtektől.
Az meg hogy öngyilkosság vagy gyilkosság szerintem kizárt. Egyszeráen csak nehéz életet élt, és lehet itt állítani mindenféle dolgokat, meg belemagyarázni, de ezt úgysem érti meg senki, csak ő értette. Valószínüleg szerette a kihívást, ezért is vállalt ilyen szerepeket, de attól még hogy valaki szereti a akihívást, még ugyanolyan nehéz megbirkózni vele, mint bárki másnak. És ha adott esetben becsúszik még valamilyen egyéb gigszer (magánéleti, egészségügyi - tüdőgyuszi) problémák, akkor aztán teljesen csúcsra járathatja az ember magát. Sajnos ezt tapasztalatból tudom. Szakmai ártalom nálam is az éjszakázás, és volt már úgy, hogy 40 óra ébrenlét után (amiból az utolsó 12-15 kaja nélkül történt) az ember nehezen tud elaludni. Meglepő nemigaz? De ha ilyenkor enni akarsz, akkor nem tudsz, nincs étvágyad. Ha meg aludni akarsz, akkor meg lefekszel és az agyad pörög tovább, és olyakor néhány óra kell, hogy sikerüljön. Persze én nem szedek altatókat, mert megvan az a jó dolgom, hogy nem kell időre kialudnom magam. Uh. nincs ebben semmi meglepő...
Ha meg már hónapok óta ezt játszotta, akkor könnyen lehet, hogy a kapott egy szívelégtelenséget vagy infarktust és annyi. Manapság sajna már huszonévesen sem egyedi eset az ilyesmi, még akkor is ha látszólag ereje teljében van az illető... uh. vigyázzatok Ti is magatokra, és figyeljetek a barátaitokra is, akik számítanak.
Nyugodjék békében!
A Batman: The Dark Knight-ot pedig még jobban várjuk!