Tom aHawk#59
Hát ez megdöbbentett. Valahogy egyből a Holló - Brandon Lee esete jutott eszembe nekem is. Az eddig látott filmjeibe sosem volt ellenszenves sőt, még jól is alakított. Vártam nagyon a Dark Knight-ba is, hogy mit alakít s majd következőleg is.
Nyugodjék békébe.
„1. Ha nem bírja a színész szakmával járó hajcihőt, akkor nem értem miért ment színésznek.”
Jól mondod az a sok hülye eleset katona is a háborúba mekkora barmok már nem?! Ha nem bírják a golyót akkor minek mennek katonának! Hát nem.!? …Tinman ugye ezt nem gondoltad komolyan?
„2. Gondolom nem olyan órabérrel dolgozik, mint én, ergo 1 ilyen filmet leforgat, aztán 5 évig akár meg sem kell mozdulnia, kánaán van.”
Igen aztán letelik az öt év, gondol egyet és még egy filmet leforgat, hogy legyen kenyérre való aztán meg nagy megdöbbenésére röhögve küldik el, mert már szart sem ér a neve, hisz öt évig kuss volt részéről.
Gondolom, ha te megnyernéd a lottó ötöst akkor ugyan úgy a kis paraszt viskódba élnél és a lovadba tömnéd a szalmát, mert hát akkor így tuti nem kell majd dolgozni többet, mert nem fogy olyan gyorsan a lé.
„4. Valahogy nem tudom sajnálni az öngyilkosokat... főleg azokat nem akiknek nagyon jól megy és "kínjukban"/unalmukban tesznek ilyesmit.”
Hát ez már elég kínos, hogy valaki ennyire egy dimenzióba gondolkodjon... ...gondolom, ha te is rosszkedvű (v. depressziós) vagy, akkor meglengetsz egy tízest a szemed előtt és hipp hopp dejó az élet.
Bocsánat ha egy "kicsit" erős lett… …de ha valaki csak ír és nem gondolkodik (eleget) az nem engem zavar és szerintem jogosan.