• Yoshimitsu
    "A frakció többek között javasolta a cégek számára kötelezően fizetendő reklámadó kivetését, hogy az ebből befolyó összegekből támogassák a kultúrát és a művészeket."

A kedves művészek így is a világ legdrágább autóiban csücsülnek. A 1-6 millió dolláros házukban. Had ne sajnáljam már őket. Komolyan mostmár sírnom is kell a röhögéstől, hogy ez a világ a milliomos világsztárokat még sajnáltatják is. Miközben a forgatókönyv írok meg sztrájkolhatnak mert ők nincsenek megfizetve. És egyáltalán nem a kalózkodás miatt nincsenek kifizetve mielőtt valaki ilyen hülyeséget írna.

Az egész így jó ahogy van. Nem tudják feldolgozni, hogy aki meg kalózba tölti le, az is megismeri az új színészeket, az új filmeket. Ennek kultúrális haszna van, mert ha tetszett neki a film, akkor lehet hogy megjegyzi a surmó színész nevét, és pikk-pakk feltűnik neki, hogy jé a gyökér ott van a plakáton, és már a multkori filmben is zseniális volt, lehet benéz a moziba. Másrészt a mai emberek egy része előbb letölti, megnézi és ha tetszett megveszi eredetiben. Én is csnáltam ilyet. Sőt még moziban is megnéztem. Na akkor nekik nem mindegy hogy közben egyszer le is töltöttem???

Aki meg csak letölt és letölt, azt is a barátnője elcibálja moziba.
    Zenészek ugyan ez. Sír a szájuk, aztán mégis ott ugrálnak ezrek a színpad előtt amikor fellépnek. És a nézők 80%-ának másolva van meg. de ha nem másolhatnák akkor nem venné meg annyi ember és nem kennének annyian a koncerten.

Baromira megvan a haszna ennek a világnak ami kialakult ezen a téren, csak a surmó pénzhajhászoknak nem tűnik fel.