Csaba42#72
Pofon egyszerű: a szemünkbe érkező fénysugarak általi képalkotást szimulálja, csak visszafelé, azaz a fény a kamerából (a szemünkből) indul, és verődik vissza a tárgyakról (már ha jól tudom, ez a lényege). Elég számításigényes, de nagyon élethű. [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_tracing]Itt[/ul] olvashatsz bővebben róla!
dronkZero: szerintem a VC sokkal feelingesebb volt. Igaz, én csak a '80-as évek közepe felé jöttem a világra, de én valahogy így képzeltem el mindig is a '80-as éveket. Persze, az SA-ban sokkalta nagyobb szabadságérzet van, és ez egy nagyon erős vonzerő egy játékban, sztem. Ráadásul, mikor lezuhantam egy kamionnal egy magas hegyről, és a gyors zuhanás miatt elmosódott a kép, majd a földetérés után szinte szó szerint belecsapódott a kamionomba egy autó (széttörve az oldalát), az összesz*ratóan tetszett.
De volt ilyen a Mafiában is: a legjobb az volt, amikor szépen, gyorsan gördültem a célpont felé vmi komolyabb verdával, erre oldalról telibe kapott a villamos, kitörtek az oldalsó üvegek, megrongálódott az oldala a kocsinak, és borultam vagy 3-at, amire kisodródtam a sínek mellé. Ezeket a pillanatokat sosem felejtem el, az ilyen élmények hiányoznak a mai játékokból!