575
  • Mattz0r
    itt minden van ami kell:

http://gta4fanclub.extra.hu/
  • bubu13
    szerintem a "gépigénye" ez lesz:xbox360 vagy ps3 ha meg jönne pc-re akkor azért nem egy ilyen szar gépen fog elmenni
  • 536134
    Nézd meg! Gta Fan >> http://www.rockstargames.mlap.hu/ <<
  • Hackmanus
    http://gtaivtrailer.extra.hu/
    Ajánlom az oldalt nektek.
  • mustang93
    Nagyon jó játé lesz. A gépigényét még nem tudom de szerintem:
    Procceszor:Amd Athlon 64 1700+
    Videocard:128 MB-os
    Memory:512MB vagy 1 GB

Szerintem így lesz de nem biztos,ez csak egy gondolat.
  • giorgio81
    PC-re úgy hallottam 2008. október
  • Insomnia93
    csö all

pc-re már meg van a megjelenési idö?
    vagy még csak console-ra?
  • szadokko
    Aza lényeg hogy nekem van ps3 am szóval mindenképpen Április 29 én játszok a gta 4 el meg aki hányni tudna ettől a játéktól mit keres itt??
  • ldavid
    aki ettől a játéktól bekattan, az bekattanhat bármitől, ugyanis akkor nagyon nincs rendben nála valami...
  • raingun
    Hányni tudok ettől a játéktól, lassan már a 15-16 évesektől is félni kell, mert ki tudja mi pattan ki az ilyen játékokon szocializálódott, a beszűkült agyukból...
  • tommyg
    meg, aki mást mondd így járt
  • nesto
    pc-re megfog egyáltalán jelenni?
  • ldavid
    nem PC, konzol (hivatalos közlemény szerint)
  • Tiati
    GTA IV - 2008.04.29. (PC)
    (a legújabb hírek szerint !!!)
  • Tiati
    Grand Theft Auto - 1997
    GTA: London - 1999
    GTA 2 - 1999
    GTA 3 - 2002.05.
    Mafia - 2002.09.
    GTA: Vice City - 2003.05.
    GTA: San Andreas - 2005.06.
    GTA: Liberty City Stories 2005.10. (PSP, PS 2)
    GTA: Vice City Stories - 2006.10. (PSP, PS 2)
    GTA IV - 2008
  • Rena11
    én vágom a gép igényt ps3 vagy x360 hehe
  • ldavid
    csütörtökön be lett jelentve
    néha azért be lehet nézni a játék topicjába is
    (vagy akár a PC-és be is)
  • allinhungary
    Nem tudom ki nézte közületek a hivatalos oldalt, de ott van egy dátum ami esetleg sokat sejthet... :)))
    08.04.29
  • chase
    Mire megjelenik PC-n, addigra talán Brad Bellick is kiszabadul a Sona-ból :)
  • ldavid
    X360 vagy PS3
    ja hogy PC-re gondoltál? még be sincs jelentve, honnan lenne gépigény?
  • alex9292
    milyen gép kell majd neki?
  • Csaba42
    Áh, elrontottam a linkelést, plz. valaki illetékes javítsa ki! :(
  • Csaba42
    Pofon egyszerű: a szemünkbe érkező fénysugarak általi képalkotást szimulálja, csak visszafelé, azaz a fény a kamerából (a szemünkből) indul, és verődik vissza a tárgyakról (már ha jól tudom, ez a lényege). Elég számításigényes, de nagyon élethű. [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_tracing]Itt[/ul] olvashatsz bővebben róla!

dronkZero: szerintem a VC sokkal feelingesebb volt. Igaz, én csak a '80-as évek közepe felé jöttem a világra, de én valahogy így képzeltem el mindig is a '80-as éveket. Persze, az SA-ban sokkalta nagyobb szabadságérzet van, és ez egy nagyon erős vonzerő egy játékban, sztem. Ráadásul, mikor lezuhantam egy kamionnal egy magas hegyről, és a gyors zuhanás miatt elmosódott a kép, majd a földetérés után szinte szó szerint belecsapódott a kamionomba egy autó (széttörve az oldalát), az összesz*ratóan tetszett.

De volt ilyen a Mafiában is: a legjobb az volt, amikor szépen, gyorsan gördültem a célpont felé vmi komolyabb verdával, erre oldalról telibe kapott a villamos, kitörtek az oldalsó üvegek, megrongálódott az oldala a kocsinak, és borultam vagy 3-at, amire kisodródtam a sínek mellé. Ezeket a pillanatokat sosem felejtem el, az ilyen élmények hiányoznak a mai játékokból!
  • torma99
    Tán azért mondom mert a vice city elindul simán egy 1800 athlon xp-n 512 rammal és geforce 3 ti 200-al :)
  • dronkZero
    Miért mondjátok, hogy a VC jobb, mint a SA? Szerintem semmiképp. Sztoriszinten szerintem tökugyanaz a szint, ellenben az SA-ban többszöröse a szabadság.
    Amikor először megláttam a biciklicést, majdnem összeszartam magam... :) Niggergengszter bmxen menekül... :P
    Aztán a hosszú autópályák, ahol lehet nyomni ezerrel.. A repülés, a jetpack...
    Technikailag a fegyverek kezelése sokkal jobb (pl hogy amikor M4-gyel zoomolok, akkor nem bevlt FPS-be, mint a VC, hanem beáll a kamera a nigger válla fölé), a magam után hyvható bandatagok... Meg még ezer apróság, amiben jobb az SA, szerintem.

Mafia szerintem is teljesen más. Az, hogy alvilág, meg autók, az semmit nem jelent szvsz.
  • Balumann
    Nemtom milyen az a ray-tracking. De pl. biztos nem látnák szivesen GTA-t cryengine 2-vel vagy unreal 3 enginnel.
  • Balumann
    Én nem tudnám megállapítani, hogy melyik jobb, GTA 3 vagy Mafia. Nekem a GTA 3 játék az első játékaim között volt, és előtte is nagyon vártam mindig. Hihetetlenül élveztem, abba se bírtam hagyni. Utána már sok játékkal játszottam, Mafia-val jóval később (talán a Vice City-vel is játszottam már). Így utólag belegondolok, GTA -ba engem sose érdekelt a történet, a rendőrökkel szórakoztam inkább. A Mafia az amibe nagyon jó történet van, és tényleg a történet a fő dolog ami miatt szinte abba se lehet hagyni első átvitelnél, viszont túlságosan lineáris ahhoz, hogy 1x végigvitel után lehessen szórakozni vele.
    GTA SA lett szerintem a legjobb rész, változatosabb helszínek, jó járművek, fejlődés lehetősége is.
    Első GTA -m a GTA 2 volt, nagyon szerettem, de a story-t nem vittem végig ahhoz túl béna voltam akkor :) Bár egyik GTA-t se vittem végig, nem érdekelt a vége. GTA 2-be inkább csíttel szórakoztam. GTA 1-el én csak a GTA 3 után próbálkoztam, nem tetszett annyira.
  • DarkEvilPiccolo
    A helyzet az, hogy ezek a GTA-k nem érnek semmit...
    Az 1 és a 2, de igazából az 1 volt ami nagyon jó volt.
  • digital
    Ízlések és pofonok.

Nálam a Mafia graf: 10/9, story: 10/10, hangulat: 10/10
    GTA graf: 10/7 story: 10/6, hangulat: 10/4
    Ja, és nem csak történetben, de grafban is rendesen odab@szott anno az aktuális GTA-nak. (max AA+AF mellett gyönyörű a Mafia)
    Mafia
  • Suffering
    Én a Saints row 2-t is nagyon várom. Az is nagyon jo lesz. meg annak már elég nagy elönye van, mert akkor kezdték el fejleszteni mint amikor a r* a san adnreast.
  • samuzsolt
    " Én egyébként a Mafiát végig sem játszottam mert meguntam még a vége előtt, pedig eleinte nagyon tetszett, de elég egysíkú volt, a hangulat és a grafika rendben, de nagyon megvolt vezetve az ember egész idő alatt"

hát nemtom, sztem hamár a hangulat is szóbakerült a Mafia az utóbbi 7 év legkiválóbb alkotása ezen a téren -szvsz-! amikor átérzed a lágyszívű, de mégis gyilkos gengszter hezitálását a kitűnően megrendezett átvezető animációkkal.. és mivel te végig se játszottad, nem is csoda hogy ilyeneket mondasz róla. én majdnem sírtam az utolsó animáción :(
  • mcganyol
    szvsz csak egy kicsit nagyobb terület legyen a random emberekkel/autókkal a memóriában mint a 3-ban. rohadt idegesítő, h látsz 1 autót amit szeretnél megszerezni, 40el eldöcög melletted egy olyan úton amiről nem lehet még kilométerekig lehajtani, de mire beugrasz egy autóba & utána indulsz már "eltűnik", mert a látótávból kiért...
    és tényleg nem lenne baj, ha a rendőrök kihívást jelentenének.
    grafika meg legyen jól skálázható és akkor senki sem fog sírni ez miatt :)
  • Csaba42
    Kövezzetek meg, de nekem az abszolút kedvenc a 2. rész!
  • Csaba42
    Én meg a műszaki beállítottságú embereknek készülő GTA ÍV-ről szeretnék érdeklődni (pl. milyen hosszú lesz). :)
  • torma99
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a GTA-nál tökmindegy milyen a grafika (persze aki nem játszott mondjuk a 2-vel az ezt nem értheti) nekem a kedvencem még mindig a vice city szal ha olyan grafja lenne is eladnának legalább 1 db eredeti példányt..:DDD
  • Lavigne
    mega lol GTA 4. ezt a játékot nem ismerem. a GTA IV-ről lehet tudni valamit? :P :D
  • Szeszmester
    Azért a GTA3 megvalósítása elég ütős volt akkoriban, azóta tényleg nem a grafikával hódít.
    A Mafia pedig nagyon jó kis játék volt. Szerintem jobban is nézett ki, mint a GTA3 ;)
  • archkoven
    Szerintem a képeken látható grafika pont megfelel. Így is jelentős lesz a fejlődés az előző részekhez képest. A GTA egyébként soha nem a grafikájával hódított, bár kétségtelenül egy olyan stílus ahol a grafikának nagy szerepe van a játékélményben. Én csak azt remélem, hogy olyan jó lesz mint az előző részei és akkor megbocsáthatjuk a továbbra sem éppen világszínvonalú külsőségeket.
    A Mafiáról meg annyit, hogy én azért nem említeném egy lapon a kettőt, bár tényleg van bennük hasonlóság, de a két játék különbözik is annyira, hogy ne lehessen egyiket a másik klónjának tekinteni. Én egyébként a Mafiát végig sem játszottam mert meguntam még a vége előtt, pedig eleinte nagyon tetszett, de elég egysíkú volt, a hangulat és a grafika rendben, de nagyon megvolt vezetve az ember egész idő alatt, pont mint a Max Payne ahol száz ajtó küzül mindig csak egy nyílik. A GTA számomra ezerszer szórakoztatóbb játék volt a sokkal gyengébb grafika ellenére.
    A GTA erőssége az óriási szabadság, jó történet, pont megfelelő nehézség és főként a fantasztikusan megírt szövegek és szinkronhangok. A Mafiából számomra ezek mindegyike hiányzott.
  • matt taylor
    Hát igen, VC tele volt EasterEgg-ekkel:D meg jó kis poénokkal
  • Csaba42
    Most nehogy azt mond, hogy egy rendkívül valósághű Ray-Tracinges grafikát nem látnál szívesen a játékba, mondjuk 0.3 FPS sebességgel - nem is kellenek bele küldik, a legfőbb a legrealisztikusabb grafika!

Amúgy tökre igaz: a Crysis dögunalmas (aka FarCry). Hiába, szép graf ide, csúcs fizika oda, a Mechwarrior 3-mal sokkal jobban szórakoztam (nemrég vittem végig, '99 óta ez benne volt még a tarsolyomban :)), mint a mai FPS gammákkal együttvéve, és ez egy majd' 9 éves játéktól nagy szó! Most lehet engem lebunkózni, meg hülyének titulálni, de ez az igazság. Hiába kevés a gépem a mai legcsúcsabb grafikai megjelenítéséhez, ettől a játékmenet nem lesz élvezetesebb egy nüánsznyival sem - erős tartalom is kell ehhez!