• archkoven
    Szerintem a képeken látható grafika pont megfelel. Így is jelentős lesz a fejlődés az előző részekhez képest. A GTA egyébként soha nem a grafikájával hódított, bár kétségtelenül egy olyan stílus ahol a grafikának nagy szerepe van a játékélményben. Én csak azt remélem, hogy olyan jó lesz mint az előző részei és akkor megbocsáthatjuk a továbbra sem éppen világszínvonalú külsőségeket.
    A Mafiáról meg annyit, hogy én azért nem említeném egy lapon a kettőt, bár tényleg van bennük hasonlóság, de a két játék különbözik is annyira, hogy ne lehessen egyiket a másik klónjának tekinteni. Én egyébként a Mafiát végig sem játszottam mert meguntam még a vége előtt, pedig eleinte nagyon tetszett, de elég egysíkú volt, a hangulat és a grafika rendben, de nagyon megvolt vezetve az ember egész idő alatt, pont mint a Max Payne ahol száz ajtó küzül mindig csak egy nyílik. A GTA számomra ezerszer szórakoztatóbb játék volt a sokkal gyengébb grafika ellenére.
    A GTA erőssége az óriási szabadság, jó történet, pont megfelelő nehézség és főként a fantasztikusan megírt szövegek és szinkronhangok. A Mafiából számomra ezek mindegyike hiányzott.