idarbod#478
Helló mindenkinek! Letöltöttem a GTA 4-nek teljes változatát full crackel. a letöltött anyag: két kép fájl (vagyis iso) és a crack mappa van. Deamon Toolsal sikerült felrakni az első kép fájlt, de mikor a másodikat ugyanúgy hozzá adtam és csatlakoztattam ugyanahoz a virtuális meghajtóhoz, amit az elsőnél létrehozott a Deamon Tools. Akkor csak megnyitja a telepítés elkezdése hejett. És ebben a megnyitott mappában egy autorun nevű jegyzettömb fájl van, meg egy data3 nevű kabinet fájl található. A jegyzettömb fájlnál az agáz, hogy ha jobb egérgommbal ráclickelek akkor az fölülről az első lehetőség a megnyitás, aztán a második az, hogy telepítés. Ha erre rákattintok ballal, akkor meg at írja ki, hogy: "A telepítés nem sikerült.". Csak enyit írki semmi mást. Ebben kérenék segítségatt attól akinek van erre ötlete. Meg még ezzel kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy az lehet e , hogy azért nemtom felrakkni a második képfájlt, mert nem regisztráltam magam az első iso fájlból fellrakott Rockstar Gabes Social Club-ban? Ebben a két dologban kérném a segítséget. Előre is kösz.