gplay#21
Bocs. Igazad van nem hasonlította össze őket. Csak nekem a sorrendel van bajom. Mert a cikk író a Mafia mellett említette a GTA-t és nem fordítva. Akkor pedig értelmetlen azon vitatkozni, hogy 2 vagy 3d és mit hasonlítunk. Lényeg a lényeg engem zavar, hogy egy régebbi játékkal szemben egy későbbi játékot helyez nem megfelelő sorrendben az én véleményem szerint. Még egyszer az én véleményem szerint.
Az is igaz, hogy X játékot Y játékkal csak azonos időben lehet hasonlítani, de akkor X játék valahanyadik részét hasonlítom Y-hoz. A cikkben nem hangzik el csak a GTA elnevezés.
De továbbra is csak szőrszál hasogatok, mert ilyen a hangulatom. Nem lehet össze hasonlítani a kettőt, mert igaz, hogy a GTA csunyább és a fizikai is rosszabb mint a Mafiában, de a mafiában külön vették a történetet és a free-ride-ot. Ez egy nagy hátrány szerintem, mivel a GTA-kban szabadon dönthettél menük nélkül, hogy most küldi vagy csak mászkálás. Feelingben is veri szerintem a GTA széria minden része a Mafiát. Talán csak az SA volt kicsit laposabb, de a méreteivel és a lehetőségekkel a Mafia még akkor sem vetekedhet. De ez csak az én véleményem még mindíg. :D