Battlefield Heroes
-
harduplanfor #26642 Nagyon jo kerdes. En ugy vettem eszre szinte semmi kulonbseg nincs ha fejre celzom ak-val vagy inkabb a mellet sorozom a kedves delikvensnek.
Ha ram hallgatsz hasznalj rudolf ubert. Nekem az jobban bevalt, mert kisebb a szorasa.
Azert tudnak kiszedni, mert baromi eros csapattal nyomulnak. Osszebeszelnek ts-en, es minden lepesedrol tudnak, valamint tobben lonek rad egyszerre. (ez a jobbik verzio) Sajnos rengeteg a cheater. Most volt egy lvl 30-as sniper general C kozeli rangban. A BB palya masik vegebol tobbszor kiszedett mandoval stealthben. Kileptem a soldieres karimmal es visszajottem egy mandoval, hogy teszteljem a tagot. Lassan minden nap akad egy 30-as cheater. Jelentgetni lehet oket, de ertelme nem sok lehet, ha ennyi 30-as eljutott csalassal idaig es meg nem zaroltak a fiokjukat. Vannak akik igyekeznek leplezni az aimbotot. Ritkan lonek, hogy ne tunjon fel milyen gyorsan kivegez egy embert. Neha eljatszak a hattyu halalat es szandekosan elfekszenek. Egy ido utan gyanus lesz a figura, es rapiritas utan kimutatja az igazi aimbot combot. Mar nem erdekli, hogy lebukott. es jon a masodperces halal:)