Battlefield Heroes
-
Én itt valamit nagyon nem értek emberek. Már 3 éve játszom, de muszáj kijelentenem: passz.
Folyton próbálkoztam, igyekeztem tanulni, magam rájönni dolgokra, de most már feladom.
A topicban ezt még nem hoztam fel -azt hiszem-, így hátha valaki tud nekem választ adni.
A multik területén múltam főleg az FPS játékokban volt (98%-ban), ott megszoktam, hogy nem mindegy hogy és miként célzok/mozgok stb. A célzási kényszerem a mai napig nem tud levetkőzni, ami ebben a játékban úgy néz ki hátrány (kivéve mando-val).
Hova a jó édes p***ába kell itt mondjuk soldierrel (ak, m16) célozni?! S miként. Sokszor azt látom, hogy a fejlettebb játékosok (értsd: lvl 25 felett) minden ability nélkül pillanatok alatt képesek a HPmat nulla közeli állapotba vinni.
Nekem meg ez sehogy se sikerül az esetek nagy százalékában. Tök mindegy milyen pontossággal célzok és hova, az ellenfelemnek megmarad a fél HP-ja miután az egész tárat belenyomattam. Túl sokszor fordul elő, hogy puszta mázli legyen a másik oldalon, tuti én csinálok valamit rosszul. Pedig tuti nem lövök mellé (legalábbis a célkereszt szerint) és nem is egy helyben állok, azért mozgok sokat.
A másik a pisztoly. Nagyon jó dolog, de találkozok olyan emberekkel akik 110-es HP-val pisztollyal pár pillanat alatt kiszednek.
Tehát, valaki adjon valami támpontot, mert ez érthetetlen.