• narumon
    Kb igy látom én is.
    Magyarországon egyébként irtónagy a birtoklási vágy ezt a kommunizmusból hoztuk magunkkal (tatámnak istenért sem tudom megmagyarázni, hogy adja vissza a nyüves vonalas telefonját mert 1800Ft/hó anélkül hogy felemelné és mindkettejüknek van mobiltelefonja) Elég megnézni a lakásmániát is. Nálunk mindenki tulajdonolni akar egy lakást akár milliós hitelek árán is, holott nembiztos, hogy ez a jobb megoldés. Filmeknél is igy van, birtokolni birtokolni birtokolni. Meg kell, hogy mondjam eddig én is igy voltam de tavaly nyáron volt az a pillanat, hogy rájöttem. Minek nekem ennyi film? Fogalja a helyet elrontja a szoba összképét és elő sem veszem őket. Talán a tiz újammon meg tudom mondani, hogy melyik az a film ami megér egyáltalán annyit, hogy többször megnézzük. Nagyfelbontással is igy vagyok. Le lehet már mindenfélét tölteni, gondoltam hétvégén szétnézek, hogy na mégis mit. És nem találtam semmit. SEMMIT, amire ugy gondoltam volna, hogy ez kell HD-ben annak ellenére, hogy a dvd a polcon van.