• floatr
    #66
    dez: elképzelem ahogy az egy-két gyerekes házaspár otthon pakolás/evés/elalvás/leckekikérdezés közben a frissen vásárolt és falra akasztott 40-50 colos cuccost bámulva megbeszéli h "no figyelj, ott látod baszki milyen szar volt a képminőség, amikor lúk szkájvóker belenéz a kettős naplementébe... uh nemláttad? na várjá mingyá megin..." Aztán arra jutnak h biztos tömörítési probléma lehetett, és másnap kézenfogva elmennek megvenni a film ultraibolya-ray maxidobozos kiadását, csakhogy ne bökje a szemüket szkájvóker naplementéje.

    Jóh félretéve a tréfát, persze van különbség. Viszont a "bitbuzi" kifejezéssel megintcsak a szélsőségességre céloztam. Asszem bőven az emberiség pár százaléka alatt van azoknak a száma, akiket ez valamennyire érdekel.

    Engem meg egyébként baromira hidegen hagy. Egyrészt azért, mert nagyjából tojok a bitrátára: egy filmet nem a bitráták miatt nézek meg. Másrészt meg az eddigiek alapján úgy gondolom h bármit mondok, az nem fog egy szögmásodpercnyit sem szélesíteni a látókörödön. Nem mintha célom lenne, egyszerűen parttalan