• narumon
    "Ráadásul a számtekkel ellentétben a kérók ára nemhogy nem csökken, de nő, az egyik legjobb befektetés! Ez nagyon szar példa volt..."

Egyrészt az ingatlan (kivéve a luxusingatlan és a kiadó iroda) egyáltalán nem jó befektetés csak számolj utána. Az ingatlanok ára az elmúlt években nem nőtt számottevően, reálértéken csökkent. Ráadásként én nem azt mondtam, hogy az albérlet a másik jobb megoldás, de nem is a 25 évre felveszek hitelt. Kicsit számolgass, meglepő de magadtól is fogsz jobb megoldásokat találni.

"Pl. mert nem függesz senkitől, akkor nézed meg amikor akarod? Nem a plz wait homokórát bámulod filmnézés helyett. Meg nem a szolgáltatód "ja bocsi, most épp szarbantartás van" netszüneteit nézheted film helyett."

Ez nagyon szar duma. Ennyi erővel, a saját filmedet elhagyod, éppen nem férsz hozzá mert költözöl és dobozokban van, stb. Kb ugyanannyira erőltetett mint a te példád.

"WOW-ért perkálsz havi sok ruppót (összeszámolta már a sok addikt hogy mennyit hajított ki rá eddig?),"

Mhm én két évig wowoztam kisebb nagyobb megszakitással. (Most megint kezdek egyet mert már hiányzik. 1x11.000 (ennyi volt a game) plusz mondjuk 19x3300Ft = 73.700Ft-ot wowoztam el.

"az offot meg egyszer pengeted csak ki, aztán annyiszor használod ahányszor akarod."

Csak az nem online játék.