katonalevi#27
az Sg re olvasni jarok , a cikkekket es nem a komenteket , de par erdekes cikk eseteben , mint pl ez , kivancsi vagyok masok velemenyere is.Nagyon laikus vagyok a tehnologiakban , azaz mondjuk ugy csak az alapokat isemerem.De amit altalaban eszrevettem , mikor uj tehnologiarol van szo , h vannak paran akik egy kicsit zart latoszoggel rendelkeznek , ami , laikus velemenyem szerint a tehnika halala.Nem szabd feladni az elso akadalynal.Itt is , mint minden uj tehnikaban eloszor negativ celokra fogjak majd hasznalni mint pl az atom energiat , de majd idovel mikror a "nagy gyerekek" megunjak az uj jatekukat akkor majd tobb idot fognak neki szentelni .Egy kerdes motoszkal a fejemben ....mikor fog mar az emeberiseg felnoni oda ahol ugy tanulja meg h sut a tuz ha nem egeti meg magat , ujra meg ujra ."Nagy gyerekek" van tortenelem hat tanuljatok , es tanuljatok is belole...Maskulonben nagyon szep "jatek" ez is .Egyedul a gen manipulacioval nem ertek egyet.A termeszet elvolt gen ainupacio nelkul nagyon jol , es jon az emeber a "nagy gyerek" aki meg nem tanulta meg h sut a tuz es kalapaccsal akkar uj szoftvert irni ....