katt777#54
Frászkarikát. Magam is dolgoztam fejlesztőként, és már akkor is rühelltem, hogy fejlesztők akarják megmondani, mi kell a népnek, mert láttam, a nép mennyire nem vevő a fejlesztők idióta ötleteire. Bármily hihetetlen, rengeteg olyan ember van, aki annyit ért a számítógéphez, hogy bekapcsolja, és leállítja, nem is kíván többet. Tökéletesen megértem őket, ha azt akarják, hogy minden 100%-osan működjön, mert lesz.rják a mindenféle PC-s extrabaromságot, csak annak a szoftvernek a működése érdekli őket, amellyel dolgozni/játszani akarnak. Vitatkozhatunk mi itt akármiről, ez a felhasználók többségét egyáltalán nem érdekli.
Van bios, legyen jó, és van op. r., amellyel a felhasználó kiaknázhatja a PC-je képességeit. Ha gyors PC-t akar, RAM-drive-ra telepíti/telepítteti az OS-t. Nekem szakemberként sem kell egy alaplapra integrált rendszer, hogy aztán az szórakozzon a PC-mmel, aki csak akar, így is minden szar kis szoftver/driver lépten-nyomon a netre akar csatlakozni, nyilván nem azért, hogy segítse a munkámat.
Felhasználóként, és szakemberként sem érdekel, hogy mi az OKuk a szar bios-oknak, elcseszett, hibáktól hemzsegő operációs rendszereknek, szoftvereknek. Aki ilyet ír, rúgják ki, menjen kőfejtőbe.