• Zotya84
    #78
    "Bocs, de ez baromság úgy, ahogy van. A Windows semmibe nem szól bele, csak megkérdezi, hogy tényleg a felhasználó kezdeményezte-e, s különben is ez minden következmény nélkül kikapcsolható."
    Ez nem igaz. Adobe Reader kapásból azt mondja, hogy nem fér hozzá a temphez. tapasztalat.

    Miért nem kapcsolják be Power Saver-re az energiagazdálkodást?
    Talán mert xpvel 2órát max teljesítményen, vistával a felét sem maxon. márpedig ha neki kell a teljesítmény, akkor ne csak egy órát bírjon, ha bírhatna kettőt is.

    "Miért a rendszer hibája, ha a kedves gyártó elkúrja a drivert (vagy nem Vistás driver van a rendszerre telepítve)?"
    előtelepítettnél kétséges, hogy nem tudnak egy 250-300k-s laptophoz normális drivert csinálni, xp alatt meg megy.

    "Kikapcsolható."
    ezt már kiveséztük. de azért öcsémnél, ha még nem szedte le, este megnézem.



    "Ki kényszerít rá? Fegyvert tartanak a fejedhez, vagy mi? Egyik ismerősöm még mindig ME-t használ, mert nincs szüksége újabb Windowsra. Az ő dolga."
    Igez, egyelőre ott a "ha", de: MS

    "Természetesen a Vistának megvannak a bajai, ahogy az XP-nek is megvoltak (a régi DOS alapú Win-eket meg sem merem említeni). Érdekes módon amíg ki nem jött az SP2 az XPhez, alig-alig használták az emberek, többen fikázták, mint ahányan dícsérték. Most megint ugyanez a helyzet. Azért elgondolkozhatna rajta sok ember, hogy egy frissen kijött, teljesen átalakított rendszer nem lehet azonnal betonstabil, elvégre számítógépből végtelen sok variáció lehet, nem működhet mindegyiken betonstabilan. Pont ezért vannak a frissítések, hogy a (komoly) hibákat kijavítsák. De persze fikázni midnent sokkal könnyebb, egyszerűbb."
    Én elsősorban kritikának szántam, nem fikázásnak. De tény, hogy az XP is csak sp1 után volt normálisan használható. én 1éve váltottam sp2re, amikor két magra is. Elfogadom hogy vannak hibái, de könyörgöm, min. 5 azaz öt évig dolgoztak rajta, és így sikerült ilyenre. reméljük sp1 után ez is jobb lesz. én azt megvárom, de sztem a vistát úgy-ahogy van, kihagyom.

    Major (70): Ha engem akarsz kritizálni, engem kritizálj, de nekem üzend. Amyg nem ismerek valakit, én nem mondok róla véleményt. Ámen