• dronkZero
    #38
    Pedig nagyon jó játék ám a BF2, csak nem klánosdira. Van benne pár idegesítő hülyeség, de ha azokon túl tudod tenni magad, akkor egészen kellemes.

    Egyébként én nem vártam tőle semmit, kimaradtam az egész hype-ból. Időnként megnéztem egy-két képet, videót, de olyan nagyon nem érdekelt. Aztán kijött a demó, letöltöttem a fullt, és kb mentem is boltba, CD-kulcsért.
    Az a baj, hogy a régebbi BF-eknél technikailag sokkal jobb (ironsight, mozgásdinamika, ragdoll, járművek fizikája, grafika), és emiatt már nem tudok visszatérni régebbi BF-ekre. Pedig próbáltam, elég keményen. Sajnos a BF2 jobb.

    És ami az igazán nagy baj, hogy nincs kihívója sem. ET:QW-t és a SW:BF-et inkább nem nevezném annak. Azok nem vetélytársak, inkább butított, gagyi koppintások, ráadásul számomra elég kevéssé vonzó környezetben. És nincs más. Senki nem mer nagyteres, járműves, modern kori (2.VH-tól Irak-ig, de nem sci-fi) játékkal előrukkolni. Úgy tűnik, hogy egyszerűen a fejlesztők ezt a kategóriát meghagyták a DICE-nak. Így ök meg azt csinálnak, amit akarnak. Ezért olyan elkurvultak a BF-ek, amilyenek. De sajnos _nincs jobb_.

    Ez a Frontlines is képek alapján elég bíztató, de amit Running meg Schrank mond róla, nagy reményeket nem fűzök hozzá.

    BF3-ra kíváncsi leszek azért, a rombolható terep nagyon izgatja a fantáziámat.