• dronkZero
    Na jól van.

Neked realisztikus = szép!? Elég nagy fogalomzavarban vagy, barátom.

Csak hogy tanulj is egy kiscsit, ha már itt vagy: egy játéknál a realisztikusság a fegyverek viselkedésében (szórás, ballisztika, visszarúgás, sebzés), a járművek fizikáját (ragdoll, tárgyak fizikája nem ide tartozik!),a gyalogos mozgás sebességét, ugrálást, kifáradást stb. jelenti.

"Igen, nem mondtad, hanem az általam leírt 3 játékot fikáztad."

_TÉNYEKET_ közöltem. Az, hogy a BF egy árkádos rohangálós-ugrálós-lövöldözős játék, az _tény_. Nem az én véleményem, hanem ez a helyzet. Crysis és Far Cry sem arról híres, hogy egy golyó - egy ember. Akkor mégis, min vagy így kiakadva?

"Legalább utánajártál ezeknek a játékoknak, ha már ilyen kritikus vagy?"

Far Cry-t végigjátszottam, Crysis demót megnéztem (szar hozzá a gépem, nem erőltettem), BF sorozattal 6 éve játszom, BF2-vel a mai napig, napi rendszerességgel.

"Úgy lettél volna hiteles, ha azt mondtad volna, hogy ilyen még nem is létezik..."

Attól, hogy te tájékozatlan vagy a témában, meg olyan szavakat használsz, amiről nem tudod, hogy mit jelent ("realisztikus"), attól még a világ nem úgy működik, ahogy te elképeled.
    Rainbow Six (első kettőt ismerem csak, de azok okésak), Ghost Recon (szintén első kettő), Operation:Flashpoint, Armed Assault. Ezek eléggé jó harci szimulációk, ezekre már tudom azt mondani, hogy reálisak.

Amiket te írtál azokat nagyjából csak a kinézetük választja el a Quake-től. A Crysis-t, Far Cry-t még az sem nagyon.

Ettől még nagyon jó _játékok_. De ennél nem többek, a szimulációtól fényévekre vannak.

Ha a 12 a nevedben a korodra utal, akkor most bocsánatot kérek a durva szavakért, és elnézem neked, hogy hülyeségeket beszélsz. De legközelebb előbb inkább kérdezz, és vegyél vissza arcból. Jótanácsként mondom.