• dronkZero
    "Próbálj már meg szöveget értelmezni!"

Akkor te meg olvasni. Én _egyetlen_szóval_sem_ utaltam arra, hogy a mostani felhozatalbol lenne olyan játék, ami akár csak marginálisan realisztikus lenne. Nincs, sehol, még a láthatáron sem ilyesmi. És azt is leírtam, hogy ez nem is baj, csak nem kéne hülyeségeket beszélni, és realisztikusnak nevezni valamit csak azért, mert a többi még árkádosabb.

"Kicsit több közük van hozzá, mint a f*s CoD4nek,és az előre scriptelt, gagyi CoD2 kategóriás pályáknak, és a lineáris játékmenetnek!"

Szarok a CoD4re, ezt is te hoztad fel. Én még csak megnézni sem nagyon tudtam, mert szar hozzá a gépem, honnan a pék retkes farkából vetted, hogy ahhoz hasonlítgatok?

Szóval nyasgem.

"De gondolom te annyira faxa csávó vagy, hogy már tudod előre, hogy a még meg sem jelent BF Bad Company milyen lesz!?"

És te olyan faszacsávó vagy, hogy tudod, hogy milyen lesz?
    Én legalább használom azt a cuccot a két fülem közt, veled ellentétben. A BF-sorozat elejétől kezdve árkádos, inkább játékmenetre, mint realizmusra kihegyezett játékokból állt, Codename: Eagle-től kezdve a 2142-ig, de a BF2-2142 totál elszállt ebbe az irányba. Gondolod, hogy 180 fokos fordulatot véve, a globál trendnek szembemenve realisztikus lesz?

Egyébként jótanácsként mondom, hogy túl sokat ne várj a BF3tól. Kb 50 embert(IRL ismerősök is) láttam nyálcsorgatva várni a BF2-t, aztán amikor megjelent, fanyalogva-fikázva elhúzni WoWozni. Kis álomvilágukban megálmodták maguknak, hogy a BF2 lesz a világ legjobb játéka, aztán amikor megjelent, jött a pofáraesés. Rózsaszín felhőcskék közül kurva nagyot lehet zakózni...