• Running
    Nekem egy Core2Duo6300-2giga ram-7950GT-n kb 40-80 Fps között ugrált a játék 1680x1050-ben, grafika minden maxon. Sajnos még így is csúnyácska volt a játék, és hogy is mondjam, valószerűtlen.
    Csapattársam mondta rá, hogy gagyi érzése van mikor játszik vele, lehülyéztem, aztán nekem is pont ez ugrott be a játékról. Egyszerűen gagyi az egész. A fél képernyőt betöltő nevek az emberek feje felett, kb a vicc kategória, fegyverek, kasztok kategóriájának grafikája csúf. Az életerő csökkenése Cod jellegű, habár ez az egy ami jobb lett. Sötétül, torzul, elhomályosul a kép a sérülés mértékével, nekem bejött. Assault puskával hamarabb leszedtem a snipert 2 kilóméterről, akkora zoom-ja volt a fegyónak h a pálya másik végéig elláttam. Unalmas szokásos zászlóhuzogatós téma, semmi extra. Spawnhelyek szintén vicc. Járműves Oilfield mapon, teljesen nyitott részekre spawnolt mindenki. Kb minden 5 leszületésre tudtam egyáltalán megmozdulni, mert mindig lelőttek. Visszaköszön a Bf2-ből megismert low distance, nyílván szükséges a ködösítés, h bírják a gépek, de ehhez társulhatott volna valami igényes grafika, nem egy ilyen bohóccipő.
    5 óra után felszabadultan töröltem le a gépemről, h erre sem kell több időt pazarolnom.