kovadam87#21
Hát végigolvasva a cikket, a kommenteket, egy pár kép megfogalmazódott bennem. dronkZero-nak igaza van abban h most ez a trend hódít, de szerintem annyira vészesen nem is baj ez. Igaz ami igaz, h a második világháborús játékokkal tele van a polc. Játszottam sokkal én is, és már tényleg unom. (hozzátenném számomra is vannak örök klasszikusok ebben a témában is) Én részemről Battlefield 2 fan vagyok már vagy jó 2 éve amióta csak elindult 10 képpel a játék, de a Bf 2142-től nem estem hasra. A másik meg h a Cod 4-et elfeledteti a játék... hát..!!! :D Az tényleg nem lesz kis villálalkozás :D Egy biztos. A történet szerintem jó, akárki akármit mondd, bár ennyi erővel csinálhatnának már vmi tényleg nagyobb kaliberű játékot, ami nem kizárólag FPS, hanem összegyűrhatnának mindent már végre egy rohadt multifunkciós gémmé, FPS-RPG-Stratégiai építős és harcolós 2d-3d stb játékba. Engem inkább az fogna meg. Még azon is beszarnék ha lenne benne egy kis sims jelleg is :D És felőlem aztán játszódhatna 5678ban is amikor már tökre nem a földön vagyunk és halál kitalált a teljes sztori. Csak legyen benne "Újítás". Mivel még nem játszottam és nem is láttam filmet erről a játékról sok hozzászólásom nem lehetne a játékmenettel illetve a gépigénnyel kapcsolatban. Annyi biztos, h atomerőmű fog kelleni hozzá, a hülye is látja távcső nélkül. Én kíváncsian várom mi lesz ebből de nem estem hasra tőle. Jah ami meg a másik h az élethűség problémáját is felvetettétek. Namármost nemtudom játszott e valaki az Armed Assault-tal. Szóval számomra az eléggé élethű volt, de 10ből szerintem csak 1 embernek jön be és csak is azért mert nem mehetsz mint a barom nem ölsz mindenkit hat halomra mint rambó, és ez nagyon sok embernek nehézséget okoz. Aztán simán megunja 2 perc alatt a játékot és inkább letörli mert nincsen benne annyi h taktikázzon, bújjon, kússzon, fedezékből tüzeljen, és akár 3 percig nézzen egy kúrva dombtetőt amin egy fa van, h na vajon hol lehet az a rohadt meglapult köcsög katona. Én szeretem azt a játékot is, de tény h a Bf2 1.0 sokkal jobban tetszik, és pont nem a valósághű játékmenet miatt hanem mert h lehet benne ökörködni és tudom h nem valósághű, mégis szórakoztat. Ugrálok mint kecskeszar a deszkán közbe Ák-val ölök mindenkit stb. Szóval szerintem nagyon nehéz lehet újat és élvezhető játékot készíteni manapság mikor már nagyon telített a piac és a jó ötleteknek a fele már license alatt.