Miért jobb a többistenhit mint az egyistenhit?
  • Gezukam
    #208
    Nos :)

    1. Létezik,vagyis van. Szerintem Ő nem olyan fogalom amint emberi,vagy földi értelemmel meg tudunk határozni, Ő Isteni és ott van,ahová a tudomány már nem ér el...

    2. Értem, hogy mire gondolsz,de nem értek egyet. Mivel olyan dlogról beszélünk,amit jól ismerem és magam is tapasztaltam olyat,ami bizonyítja a létezését, nem állíthatom azt,hogy lehet,hogy nincs. Tudom hogy nektek ez fura,de én ezt teljesen természetesnek veszem. Olyan lenne mint azt mondani,hogy a Föld banán alakú :D

    3. Ezt speciál nem neked írtam ,hanem Balumannak,mert ő írta,hogy nem olvas Bibliát és Bibliai ismerete műv.töri órárol származik.

    4. Örülök neki,hogy "Jól vagy" de úgy érzem viszont nem vagy boldog és azért az nem mind1. Ne próbáld meg a benned lévő űrt földi dolgokkal kitölteni, ha valami úgy érzed hiányzik, ne az legyen hogy iszol rá egy sört vagy szívsz rá 1 cigit (CSAK példa) hanem tudd,hogy Isten hív.

    5. Hát nem tudom. Nem a Biblia miatt tartom őket ennyire... hanem mert most volt Pesten buzifelvonulás. Rendben csinálják csak nyugodtan,de szólok ott nem csak csendes melegek voltak hanem a transzvesztitáktól kezdve minden eldeformált emberi forma volt ott...és mivel Pest talán legforgalmasabb részein történt a dolog (Hősök tere és környéke) elképzeltem hogy kimegy egy 8 éves kissrác az utcára, meglátja ezt a dolgot és azt hiszi ez a normális, vagy csak felébred benne is ez a vágy vagy akármi...legjobb esetben undorodva elfordul, amikor két 50 éves papa feszülős női ruhában simogatja egymást... és az meg a dolog másik része hogy rengeteg pénz is egy ilyet megszervezni és ők nem fizettek érte,max annyit ,ami az adójukbol erre ment.

    6. Én szellemes-varázslós témában is otthon vagyok valamennyire(és nem a Harry Potter-ből),szóval ha gondolod kérdezz.