Miért jobb a többistenhit mint az egyistenhit?
  • Gezukam
    #204
    A nemlétezőben lehet hinni, a létezőt lehet tagadni. Istent lehet tagadni - de csak mint létezőt.

    Igazából tagadhatod az egészet és lehet,hogy egész jó életed lesz tényleg,amit elmondtál család stb. DE a halálod pillanatában rá fögsz jönni mindenre,de akkor már késő lesz és onnantól kezdve egy örökké valóságig fogod bánni, és igazából nem tudom miért óvjátok magatokat ennyire a vallástól. A hamis vallástól kell is, de egy protestáns gyülekezettől semmiképp sem. És igazából ahová a tudomány nem ér el, ott van Isten és ez mindig is így lesz és ezért nem fognak sose feltalálni időutazást vagy ilyesmit se,mert azt Isten adta nekünk és nem véletlenül.

    Igen sajnos gondoltam, hogy nem olvassátok túl sűrűn azt a könyvet, pedig nem véletlenül hívják A Könyvek Könyvének, érdemes bele nézni. De így nagyon vitába se lehet szállni egymással :) nem ismered olyan átfogóan a keresztény vallást,h azt tudásnak lehessen mondani és amiről nem tudsz vagy csak keveset attól meg lehet hogy félsz,de Krisztus nem elvenni akar semmit, csak vár hogy észrevedd és utána megadja,amire tényleg szükséged van.

    Magunk között vagyunk mesélhetek magamról, nem vagyunk gazdagok,szüleim válófélben vannak,van 4 testvérem, nagyon szeretem a barátnőmet és van sok barátom.

    Igazából már azért is hálás lehetek,h 4 végtaggal születtem , nem többel és nem kevesebbel, de most egyszerűen tök boldog életem van úgy érzem nehezen lenne teljesebb. Biztos elfogadnék egy gyémánt palotát,de most az miért lenne jó? Olyan mint mondjuk megkajálni valahol valami nagyon finomat és nem jóllakásig enni,hanem rosszul létig :), gondolom értitek a példát