Miért jobb a többistenhit mint az egyistenhit?
  • Balumann
    #198
    Még 1 gondolatmenet, hogy a gondolatok az agyban történnek, a tudatosságot nem tudom elképzelni agy nélkül. Ez miatt magamban már teljesen kizárom, hogy lenne egyátalán gondolkozó, érzelmekkel is rendelkező lény. Másrészt tudom, hogy az ebben való hit nélkül is ugyan úgy halt meg már megszámlálhatatlan élőlény, és ez nélkül is van teljes boldogság! Nincsen szükség Istenben való hitre.
    A való életben kell megtalálnunk magunkat, a boldogságot, egészséget, harmóniát, stb.. A betegségek egy része lelki problémák miatt van, illetve a betegségek ellen is bizonyítottan sokkal ellenállóbb a szervezet, ha sokat nevetünk, és úgy érezzük van miért élnünk.

    Nekem az a célom, hogy azokat csinálhassam amiket szeretek (zenélés, bicajozás, időnként játék egy csapattal - kikapcsolódás, úszás, vagy valamilyen egyéb sportolás, és hogy emellett egy családdal boldogan éljek. És nem fogok Istenhez fordulni halálos ágyamon sem.

    Az agykontroll nagyon sok dologra ráébresztett ilyen téren, úgyhogy csak ajánlani tudom. Gyakorolni még én sem nagyon tudom, ahhoz tanfolyamot kell elvégezni, de most nem is az a lényeg (én nem is annyira tartom fontosnak mostanában :) )!