Miért jobb a többistenhit mint az egyistenhit?
  • Gezukam
    #190
    Igen,megbocsájt. Csak azért mondom hogy ne feltétlenül kapaszkodj a halálos ágyadba,mert lehet,hogy nem adatik meg és mondjuk egyik reggel leesik a fejed :D na szóval érted...

    Hogy mikor lesz a világ vége azt még csak Ő tudja. De ha ez nem is világ vége akkor világ méretű válltozás előjele, mert mint a Római birodalomnál minden bizonnyal itt is a civilizáció bukása az erkölcsi élet megromlásával kezdődik és ilyen téren szerintem igencsak rossz passzban állunk (meleg felvonulások, 12 éves kislány terhesen stb...)

    Na de visszatérve a témához. Azért akkor mégis csak hiszel a halál utáni...valamiben :) tehát azért nem vagy ateista, te is tudod,h lesz valami és nem arra gondolok hogy a testünk eggyé válik a földdel és onnan kinő egy hatalmas szép nagy fa :D erre volt az a válasz már nem tudom hol, hogy : Ez így nagyon szép, semmi dolgod egész nap csak élvezni a "faságot" amíg jön egy batár fickó egy fejszével,kivág, elvisz a fűrész üzembe,ledarálnak, onnan mész a papír gyárba. Majd papírként végzed és mit nyomtatnak rád? A Bibliát ;)

    Na de szóval nem tanácsos az "ejj ráérünk arra még" módszert alkalmazni,mert lehet hogy megkapod a kegyelmet és az utolsó pillanatban megtérsz,de addig is valószínü hogy nem volt teljes,vagy épp boldog életed. Egyébként szerintem ha holnap benéznél a templomba( nem katolikus!) akkor könnyen lehet,hogy valami olyan téma lenne,ami megérintene,vagy épp tökéletesen neked szólna, szerintem egy próbát megér :)