Miért jobb a többistenhit mint az egyistenhit?
  • Gezukam
    #188
    Azt hiszem már csak mi ketten beszélgetünk itt

    :) jól esik hogy ilyennek látsz,de még erre is azt kell mondanom,hogy nem magamtól vagyok ilyen :D. Ha lehet ilyet mondani,voltak mélypontjai a hitemnek, de úgyis a végeredmény a lényeg és a tudat hogy akárhány hibát is követtem el,ha bocsánatot kérek meg lesz bocsájtva, és mind e közben boldog életet élek. Nem úgy értem hogy velem sose történik semmi rossz, sőtt, elég sok szarság történik velem is meg a környezetemmel, de ezeket is sokkal könnyebb "át vészelni" hittel.

    Tudod mostanában egyre több szó esik a világ végéröl, ami minden bizonnyal be fog következni még ha a Bibliát nem is vesszük figyelembe ,akkor is érzékelhető ez a tény. Nem leszek olyan mint egyes vallások képviselői hogy mindenemet eladva meztelenül várom világvégét, de szerintem azért jó kis figyelmeztetés hogy nincs sok idő hátra és pont ezért is lenne nagyon fontos, hogy gondoljunk arra mi lesz utána. Isten van annyira kegyelmes hogy még a halálos ágyon is meg lehet térni ő hozzá, bár akkor az aztán valami betonkemény felismerés lehet...mind1,de azért nem így kéne spekulálni :D

    Szerintem nem kéne tovább irigyelned a hozzám hasonló embereket,inkább válj te is ilyenné. És most ne úgy nézz rám mint egy őrült szektásra,aki terjesztí a kórt :) na itt van még 1 különbség, a katolikusok teljesen be vannak tokozódva és úgy érzem eléggé nem törődnek másokkal. Én ezzel úgy vagyok...nem is tudom. Úgy jöttem erre a fórumra,hogy vitatkozzak és kiálljak az igazam mellett, de mostmár inkább úgy írok,hogy ez nem lehet ok nélkül :) nem véletlenül beszélgetünk itt(ez még a te nézeteiddel is egyezik) és talán valami megérint téged ebből az egészböl és abból még lehet valami és akkor azért megveregetném a vállam :)