• Madve
    Egyik haveromnak volt ez a száma: 20/9-765432 hívhatjátok, már elméletileg nincs "forgalomban"mivel szimpla feltöltőkártyás volt, és ellopták telefonostul tőle, persze akkoriban még nem a szám miatt... Szerintem egy ilyen szám ezerszer jobb, mint 6 vagy 7 darab egyező számjegy, mivel ennél nem kell számolni, hogy hányszor nyomtam be ugyanazt a számot, szóval egyszerűbb, és gyorsabb. Szóval az én szememben az ezüst, meg az arany számok sokkal jobbak, és használhatóbbak. De akkor sem érnek többet nekem pénzben mint bármelyik másik szám, extrém esetben plusz egy ezrest fizetnék rá.. Mondjuk ez régebben úgy ment, hogy bement az ember a telefonosboltba, és mondta, hogy simkártyát szeretne, aztán kiadtak neki 5 számot, hogy válasszon, aztán az ember szépen megkérdezte, hogy egyszerűbb számok nincsenek? Persze erre vmi nemleges válasz jött, de ha tovább kötekedett az ember, akkor a telefonoshölgyike felidegelete magát, és benyúlt maga mögé a szekrénybe, és szó szerint kib*szta az ember elé a kiválogatott számokat. Így jutottam a már ugyancsak nem működő régi számomhoz ami: 06 30 30-10-150. Ha tudom, hogy egyszer megugrik az értéke semmi pénzért nem hagyom "megdögleni". :)