29
  • Madve
    Egyik haveromnak volt ez a száma: 20/9-765432 hívhatjátok, már elméletileg nincs "forgalomban"mivel szimpla feltöltőkártyás volt, és ellopták telefonostul tőle, persze akkoriban még nem a szám miatt... Szerintem egy ilyen szám ezerszer jobb, mint 6 vagy 7 darab egyező számjegy, mivel ennél nem kell számolni, hogy hányszor nyomtam be ugyanazt a számot, szóval egyszerűbb, és gyorsabb. Szóval az én szememben az ezüst, meg az arany számok sokkal jobbak, és használhatóbbak. De akkor sem érnek többet nekem pénzben mint bármelyik másik szám, extrém esetben plusz egy ezrest fizetnék rá.. Mondjuk ez régebben úgy ment, hogy bement az ember a telefonosboltba, és mondta, hogy simkártyát szeretne, aztán kiadtak neki 5 számot, hogy válasszon, aztán az ember szépen megkérdezte, hogy egyszerűbb számok nincsenek? Persze erre vmi nemleges válasz jött, de ha tovább kötekedett az ember, akkor a telefonoshölgyike felidegelete magát, és benyúlt maga mögé a szekrénybe, és szó szerint kib*szta az ember elé a kiválogatott számokat. Így jutottam a már ugyancsak nem működő régi számomhoz ami: 06 30 30-10-150. Ha tudom, hogy egyszer megugrik az értéke semmi pénzért nem hagyom "megdögleni". :)
  • AZTA
    magyarországon rengeteg pizzériának van ilyen száma..araboknál nincs pizzéria?:D
  • bvalek2
    OFF:

A hozzád hasonlókról az iraki információs miniszter jut az eszembe, aki arról beszélt a sajtótájékoztatóján, hogy az iraki győzelem napok kérdése, az ellenséges katonák öngyilkosok lettek félelmükben, stb. Közben meg beleremegett az épület, ahogy az amerikai temgerészgyalogosok lőtték a környéket, és amikor ezt a résztvevő újságírók szóvátették, az amcsi propagandát, meg a CNN-t kezdte szidni. El tudom képzelni róla, hogy komolyan vette amit mondott, ha valakit nem érintenek a borzalmak közvetlenül, akkor sem vesz róla tudomást, ha a szeme előtt történik minden.

ON:

Ezek a telefonszámok olyanok, mint az internetes címek. Csodálkoznék, ha nem ölik egymást értük. Gondoljatok bele, egy csomó amerikai cégnek olyan telefonszáma van, ami értelmes szót ad ki. mint az 1-555-APPLE, meg ilyenek. Most ha valakinek mondjuk 1-555-GOOGLE a telefonszáma, biztos eszébe jutna eladni a Google-nak (direkt 555-ös példákat írtam ;) ). A könnyen megjegyezhető számokról nem is beszélve, ami jó a taxinak, a pizzásnak, stb.
  • matt taylor
    Ki beszél itt pusztulásról?Sok hír tvt néztél vgy mi? azok tuloznak ennyire!

Tlezárással meg arra akartam célozni h viktrék is csinálták szal nem kéne pattogniuk....
  • Gladiator
    Asszem Kennedy...
  • HappyBoy
    Nekem a számom egy értelmes angol szót ad ki mobil billentyűzeten. Ez is valami nem? Tehát az azt a gombot nyomom be, amin az a betű van. Szóval izé.
    5000$-ért eladó ha érdekel valakit.
  • bvalek2
    Akkor most pusztuljon az ország, mert neked egyszer régen volt egy rossz napod? Az útlezárás meg éppenséggen a mostani kormány hobbija.

Ki volt az a barom, aki azt mondta, hogy milliárdosok kellenek a kormányba, mert azok majd nem fognak lopni?
  • GABOR16
    az enyim is egyszrű :)
    30/abbcdde
    Sokszor mondják, hogy nem nehéz megjegyezni :)
  • tg44
    jah az én számom sem valami bonyolult... 20/aabb3cc már megtanultam, tehát csak nagy pézekért válnék meg tőle...
  • savior
    most jut eszembe, hogy a vezetekesunk helyi hivoszam+abc tipusu
  • tar86
    Ezeknek nincs APEH-jük?
  • cSuwwi
    egy régi osztálytársam száma 3456711 volt, ezt sem volt nehéz megjegyezni
  • PyRex
    ha kell valakinek 06-30-9-aaa-bcb illetve 06-30-9-aaa-bde formátumú számok valamelyike, akkor lehet tenni a több ezer dolláros ajánlatokat :)))))))))))))))))))
  • savior
    tok jo hogy egyszeruen tudja megadni a telefonszamat, csak eppenseggel melle meg kell adnia a bonyolult biztonsagi kodszamot is
  • vadmotoros
    az én számom akkor milyen? csak 0, 1 és 2 van benne
  • Gladiator
    Ez biza politika...
    És ne frenkizz az angoloddal, ha nincs...
  • matt taylor
    Én meg csak annyit mondanék hogy. Tüske sport csarnok, Gödör, jah és ki nem adott pénzt a 4es metrora?
    Mindig ugy csináltok mintha a ti pártotok szent, sérthetetlen, tökéletes lenne, jah és ha csak tökéletes törvényeket hozna...(Mhh ki is akarta h az országgyűlés ne heti 5ször üljön össze hanem 2 hetente... orbika?[szándékosan írtam kicsivel])
    Jah és kizárta le a Gyorsforgalmit+a fél várost mert Ő jött a Ferihegyről haza? oan jol lezártátok h csak este 10re értem haza a szokásos 6 helyett.
    Pease
  • PíszLávJuniti
    az én számom gyémánt, mert van benne kettes, nullás, hatos, hármas és egyes is
  • sathinel
    ja csak sok marha azt hiszi ha minél divatosabb, és minél trendibb akkor ez megmutatja a helyét a társadalomban. Az igazán gazdag emberek tesznek az ilyen baromságokra. Ez kb olyan mint az aranykeretben valami szent a nyakadban ami 1 kilós láncon függ, és te vagy máris a nagykirály.... Ha van akinek ilyesmikre van szüksége hogy tudják kicsoda az már rég gáz.
  • weine
    értsd meg, ez nem praktikum(de hülyén hangzik pont itt), hanem státusszimbólum.
  • Cat #9
    Az egyszerü számnak pont az az értelme, hogy nem kell megjegyezni, bárhol, bármikor fel tudod hívni. Ezért is veszik meg az ilyeneket taxitársaságok, vagy pl. a legdrágábbat, a 3 333 333mat a pizza hut, hogy éjjel 2kor félrészegen is tudj tőlük pizzát rendelni. Azáltal viszont, hogy lekódolják, azaz nem tudod felhivni, az egész értelmét veszti, hisz be kell ütnöd a hiperszuper platina számot, és utána egy kódot - ezáltal jóval nehezebb lett az adott személyt elérni, bonyolultabb, mint egy átlagos telefonszámú embert.
  • Glutamin
    Nme tom mit problémáztok ezen. Legalább visszaforgatják a gazdagok a pénzüket a gazdaságba valós ellenszolgáltatás nélkül. Fogd fel úgy h ezzel is támogatják a mobilcégeket. Irigykedni ilyen hülyeségre meg végképp kár. Az ha valaki aranyozott telefont vesz, lényegében ugyanez a kategória. Funkciója nincs, csak magamutogatás.
  • bakagaijin
    Azt sem értem, hogy a hat azonos szám a platina szám, akkor hogy lehet 18 előfizetőnek? Szolgáltatónként van a szám, tehát az előhívó lehet más.

Az eredeti cikkben: Die Telefonnummer besteht aus sechs gleichen Ziffern, also 111.111, 222.222, 333.333 und so weiter; dazu kommt die jeweilige Vorwahl der beiden Anbieter Alfa (03) und MTC Touch (70).
  • Molnibalage
    Nagy az Isten állatkertje, csak nyitva maradt az ajtó és kevész a vadász.
  • perverztata
    "Libanonban és különösen Bejrútban napjainkban másképpen kezelik az adott személyt az emberek, ha látják, hogy ilyen száma vagy rendszáma van." Ezt mindenki elég figyelmesen olvasta el? Ekkora baromságot leírva már régen nem látta! HHát hogy a fenébe leht azt valakin LÁTNI, hogy milyen a telefonszáma?
    Azt sem értem, hogy a hat azonos szám a platina szám, akkor hogy lehet 18 előfizetőnek? Ha meg csak biztonsági kóddal lehet felhívni, akkor meg aztán adta a ....nak egy pofont! Ez nevetséges!
  • Gerygrey
    Mindenhol vannak EGYESEK akiknek jól megy. Ez önmagában nem baj, amíg nem az én pénzemet költik ilyesmire, nem zavar különösebben. A katari olajsejk akár be is fűtheti a kandallóját százdollárosokkal, az ő baja.

Itt is van egy bizonyos réteg és itt is mennek el értelmetlen hülyeségekre pénzek, ráadásul adópénzek. Mindenféle politizálás nélkül csak annyit mondanék, Nyugati pályaudvar, Etele tér - Bosnyák tér...
  • Tinman #3
    "és bronz (112233) számok is."

Ez biztos?
    Mentem eladni a régi számom :-D
  • OliApa
    A háború a legjobb üzlet . . .
  • [HUN]PAStheLoD
    Tényleg fasza, hogy Libanonban, ahol épp nemrég még a Hezbollah meg az izraeli hadsereg lőtte egymást, ennyire jól megy egyeseknek, és kifejezetten magasfokú társadalmi felelősség-érzettel és -tudattal, ilyen fontos dolgokra költik, mint TELEFONSZÁMOK . OMFG.

Nem különösen fájna a pici szivem, ha a kedves 26 éves, mittudoménkit, akik kb. Libanon 99,9%-a irigylel, akik közül biztos akad pár "radikálisabb arc" is, egyszer csak a tuti telójával együtt darabokban találnának (vagy éppen nem találnának) az utcán.. :o
    Mer' talán, ha képtelenek vagyunk rájönni, hogy vannak rajtunk kívül is eNberek, akkor nem is érdemeljük meg, hogy emberként bánjanak velünk..