• ziby
    És erre konkrét példát is mondanál?? Engem érdekelne hogy melyik lib működik másként egyes distribekben.

Szóval a windows előnye alapvetően pont ez hogyha van egy programom akkor ha azt átviszem a haveromhoz akkor ott is menni fog meg a harmadiknál is stb (jó vannak persze kivételek de ez inkább hardware függő).

"Linux alatt meg átviszem és nem megy mert hopp neki nem ubuntuja van hanem suse-ja. Vagy ubija van de ninscenek meg a megfelelő libek. Lehet telepiteni... esetleg forditani stb stb. Szóval szerintem a választás szabadsága egy bizonyos számú választási szám fölött már inkább akadály mint előny. Még szerencse hogy az ubuntu kezd egyre jobban elterjedni és igy ez a plattform is egységesedik"

Ez meg hülyeség.Ha a haverom hoz egy programot amihez .net -es dolgok kellenek a gépre akkor az én XP meg ez nem megy mert nincsen fent. Szóval telepíthetem azt a sok szart..... És nagy kaland oda írni hogy a program leírásához hogy milyen lib -eket akar. És ugyanolyan nagy dolog leforgatni őket a rendszerre....