peba#39
Van egy ilyen film, hogy "Számító emberek" azt keressétek meg, elég szépen vázolja az Apple, MS viszonyát. :)
Nekem sincs az ég világon semmi bajom Bill Gates-szel. Sokan szidják a zárt rendszert, tehát nem lehet belenyúlni a forráskódjába, és emiatt a gonosz mumus Microsoftos fiúk lopják tőlünk az adatot. Hát tudjátok mit szeretek én a Windowsban? Azt, hogy ebben még a hülye is megtalálja amit keres. Szépen, minden csoportosítva van. Legutoljára egy Ubuntuban valami olyasmit láttam, hogy a képernyőfelbontás állítgatásához egy tök külön szoftvert kell elindítani. Háttérképcseréhez is külön sw. A Windows átgondolt, az XP SP1 használhatóvá tette a rendszert, SP2 még dobott egy lapáttal rajta. Sajnos egy ekkora szoftvert is emberek írtak, a hibalehetőségek benne vannak.
Gates bácsit szeretjük, és épp azért, mert nem felvágós fazon. Ellenben Jobs, akiről bennem az a kép él, hogy olyan mint valami rossz pap. Folyton prédikál, meg flame-el. Meg még egy kontra, a formatervezésre; az iPhone szerintem úgy néz ki mint egy vajasdoboz :D