H001.jpg
  • freelac
    #12953
    Rájött erre Ehud Olmert, a korrupcióba belebukott zsidó miniszterelnök is, mikor az izraeli statisztikai hivatal (CBS, Central Bureau of Statistics) által nyilvánosságra hozott legújabb számok fölött töprengett. Olmert szembesült azzal a ténnyel, hogy a Nyugati parton és Gázában minden zsidó praktika ellenére a zsidó lakosság száma folyamatosan csökken, ellenben az arab őslakosság száma tíz év alatt 2,8 millióról 3,7 millió főre nőtt.

    "Azon a napon, amikor [a palesztinok] dél-afrikai mintára kiharcolják Izraelben a szavazati jogukat, akkor a kétnemzetiségű Izrael is összeomlik és Izraelnek vége lesz" - ijesztett rá honfitársaira a távozó Olmert.

    Izraelben az arab nők kétszeresen túlszülik a zsidó anyákat, így pl. még Jeruzsálemben, az égvilágon senki által el nem ismert zsidó "fővárosban" is 24-26 éven belül 45-49 százalék alá fog esni a zsidó lakosok száma. "Jeruzsálem arab lakossága kétszer gyorsabb ütemben nő, mint a zsidó" - olvasható a Jerusalem Institute for Israel Studies nevű társadalomtudományi intézet jelentésében.

    A zsidó állam kikiáltása óta eltelt 60 véres esztendőben a háborúk, az erőszakos kitelepítések, a menekülttáborokba kényszerítések, a külföldre üldözések, a szülőföldre való visszatérés lehetőségének megtagadása, az arabellenes törvények, az útlezárások, a több méter magas falak felhúzása, (a zsidók még a tengerben is falat építettek) az emberi jogoknak az arabokat sújtó súlyos megsértése, az állandósult diszkrimináció és az arab lakosság elleni apartheid ellenére a Jeruzsálemben élő arabok száma 257 százalékkal (!) nőtt.

    Az ezekkel a gondokkal nem küzdő, a korlátlanul folyó amerikai segélyekből élő, az élet minden területén bőséges anyagi, erkölcsi és jogi támogatásban részesülő zsidó lakosság születési rátája kevesebb, mint a fele az Izraelben élő arabokénak: jelenleg a zsidó születési arány 1,5 százalék körül mozog, míg az etnikai bombázók szerepét betöltő muszlim anyák évi 3-4 százalékos szülési mutatóval büszkélkedhetnek.

    Nem kell ide semmi praktika a világ részéről... megoldódik ez önmagától.