Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden mas hulyeseg amit irtal, de ezzel egyetertek. A tarsadalom bizonyos reszeinek ugyan pokol volt az elete Assad alatt, de most meg majdnem mindenkinek az. Akar jol is elsulhetett volna ez a forradalom, hat nem ez tortent, borzasztoan sikerult. Ennel meg a korabbi rendszer is sokkal jobb volt.
Feltetelezem nem tudtad a hir eredetet..
Miért ne tudtam volna, tegnap jelent meg a Mandineren, ott meg volt adva a Ynetnews forrásként.
oromkodve
Miből látszott hogy örömködve írtam? Persze, nem mondom, egyáltalán nem bánnám, ha visszaállna Szíriában Asszad uralma, mivel egy világias, a közel-keleti arab államok között élhető, stabil államot vezetett. Klasszisokkal jobb ő, mint ami helyette jöhet, amerikai segítséggel.
hogy vegre az elvtarsak jol odacsapnak a gonosz imperialistaknak a szegeny artatlan arab testverek vedelmeben 😊
Itt egy másik topikban még te védted az arab migráns testvéreidet.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Feltetelezem nem tudtad a hir eredetet, azert emlitetted - persze forrasmegjeloles nelkul - oromkodve, hogy vegre az elvtarsak jol odacsapnak a gonosz imperialistaknak a szegeny artatlan arab testverek vedelmeben 😊
ps: OP
szerk: Mi az az OP?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.09.02. 06:12:41
"No Russian jets were deployed to Syria in order to launch attacks against Islamic State militants (IS, formerly ISIS, ISIL) and Syrian rebels, a military source told RT, dismissing reports in Israeli media." (forras - RT)
ps: A szelsojobb alatt nem rad gondoltam, hanem az OP-re
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mikor? Hogyan? Mivel?
ps: ez is szarkazmus volt 😉
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez neked jogszerű? Ilyen alapon a német nácik eljárásai is jogszerűek voltak, hiszen az általuk hozott jog szerint cselekedtek.
Akkor pedig miért háborodsz föl, ha 8-10 éves cigány gyerekeket is felelősségre vonna valaki Magyarországon?
Miért van nálad ez a kettősmérce? Miért vagy inkább zsidó, mint magyarpárti?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Igen, helyesen jart el. Igazabol a tobbi kozbeavatkozot is le kellett volna tartoztatni, mivel egy jogszeru intezkedest probaltak megakadalyozni. Dobalozni tud a gyerek, de amikor elkapjak, akkor csak visit meg sir, majd jonnek dulalkodni a csaladtagok, hogy engedjek el az artatlank kis csemetet... ebben tenyleg hasonlitanak a ciganyokra. Gondolom ez utobbiakkal is ennyire elnezo es megengedo vagy.
mert tizennégy éve meghalt egy gyerek
Az csak egy kiragadott pelda volt, azota is tobb sulyos es halalos balesetet okoztak a kodobalasok a polgari lakossag koreben.
Ilyen alapon a legtöbb cigánygyereket be lehetne börtönözni évtizedekre...
Csak egyetlen pelda:
"Yehuda Shoham, 5 months old, died June 11, 2001, six days after a stone was thrown at his family's car, striking him in the head and knocking him unconscious." (forras)
Persze ha egyszer a magyar hadsereg lőne köveket dobáló "szerencsétlen menekültekre", el lehet képzelni mit kapnánk. A náci lenne talán a legenyhébb jelző.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.08.31. 08:39:49
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.30. 23:50:39
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Érdekes
"17 éves voltam, amikor az amerikaiak és szövetségeseik megtámadták az országomat 2003-ban. Annak ellenére hogy a háború előtt Irakban diktatúra volt, az életünk nagyobb biztonságban volt, mint Saddam bukása után."
"Azoknak az európaiaknak, akik azt hiszik, mi gazdasági előnyökért megyünk Európába, nincs fogalmuk arról, milyen volt az élet Irakban a háború előtt. Világviszonylatban Irak az 5. ország olajtartalék- és 6. olajkitermelés szempontjából. 3.5 millió hordó olajat termelünk naponta.
Az olaj ára 50%-al esett mióta az Iszlám Állam megszállta az országot, de még mindig 55 euró körül van, hordóként. Iraknak naponta 192 millió eurónyi jövedelme származik olajból, és ha azt gondolják, az európai kormányok valahogy nem profitáltak ebből, akár mint NATO tag, akár más szervezeteken keresztül, vagy mint felvásárló, akkor nagyon tévednek.
Nekünk, irakiaknak, meglehetősen jó életünk volt a háború előtt. Nem voltunk feltétlenül gazdagok, de ami volt, az elég volt. Irakban a legtöbb ember 200-600 négyzetméteres saját házzal rendelkezett, és szinte minden családnak volt legalább 50 négyzetméter kertje is.
A városokban minden családnak volt kocsija, olyan is volt, akinek kettő-három."
"Sok ország profitál a Közel-Keletből, s nincs érdekükben, hogy a régióban béke legyen. A mi országunk a nagyhatalmak és szövetségeseik játéktere, a mi földünkön vívják a csatáikat olajért, hatalomért."
Valahogy nem érzem ki a hálát belőle a felszabadítók felé...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rengeteg a dezinformáció - általában a győztes fél oldaláról -.

Hogy mi??? Persze, nem teljesen fedik ezek a listak a temakort, de a Freedom House "A vilag legelnyomobb tarsadalmai" jelentesere azt mondani, hogy csak egy velemeny... hat, vegulis nalad lehet...
Ráadásul eléggé egyoldalúan válogattad meg
Itt a lehetoseg, hogy te is egyoldaluan mutass olyan listat, amin a palesztinok top3-ban vannak.
Akkor lassuk azokat a forrasokat... 😊
Ráadásul ha visszaemlékszem a kettőnk közötti beszélgetésre, az esetek nagyon kis százalékában került elő ez a téma.
Lehet, hogy tulsagosan altalanositottam. Most nincs erom utananezni, igy ha rosszul emlekeztem, akkor elnezest kerek.
Az valami olyasmi mint a bacon szalonna? Egyébként is érdekes ez. Az utóbbi jó pár hozzászólásban nem is került szóba, te erőltetted ide. Ráadásul ha visszaemlékszem a kettőnk közötti beszélgetésre, az esetek nagyon kis százalékában került elő ez a téma. Amúgy meg az izraeli - palesztin konfliktus itt ontopik, egyáltalán nem értem, miért baj ha előkerül.
de szerintem eleg sokan cserelenenk veluk a vilagban, ha "csak" annyira lennenek rossz helyzetben, mint a palesztinok.
Pont annyi forrásom van arra a kijelentésre, mint neked erre. ;-)
Bar ezt nehez konkretan definialni es forrasod gondolom nincs erre a kijelentesre, de szerintem eleg sokan cserelenenk veluk a vilagban, ha "csak" annyira lennenek rossz helyzetben, mint a palesztinok.
Vagy mi alapján mondod ezt?
Empirikus tapasztalat 😉
Egyébként felállítottál valami statisztikát, ami alapján azt állítod, hogy velük foglalkozok a legtöbbet? Vagy mi alapján mondod ezt?
Ez kizárólag azon múlik, hogy azzal a diktátorral jóban vagyunk vagy nem, illetve érdekeink fűződnek-e a megbuktatásához vagy sem.
"Tudom, hogy igy is haltak meg, de a megoldas akkor sem az, hogy szabad kezet adunk egy diktatornak"
2003-ban már rohadtul nem dobált Szaddám gázt a kurdokra meg másokra sem.
Nem, akkor mar csak konvencionalis fegyverekkel irtotta a polgarait... Ennek ok biztosan sokkal jobban orultek.
Tényleg nehéz eldönteni, hogy az USA politikáját irányítók valóban idióták, vagy <...> nagyon is tudatosan teszik (tönkre) azt, amit.
Haslon's law: "Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity." 😊