H001.jpg
  • freelac
    Látom én azt most is, amit a bő 13-14 éves politizálásom mentén észrevettem, a világ nem változott semmit, de erről majd később.

Oroszország nyilván nem volt hülye, hogy biztosítás nélkül visszahúzódjon. Még akkor sem, ha erről nem tudok én felmutatni semmilyen dokumentumot. De úgy látom, van aki igen.

Oroszország valóban nem tag, de szerződést, megállapodást vagy nevezzük akárminek, valamilyen szerződéses viszonyban van vele, legfeljebb ha más nem, megállapodások, mint pl. a nyitott égbolt (vagy mi).

mert akkor lenne mindenkinek? Akkor tekerjünk a dolgon, legyen iránnak és ne legyen a zsidóknak. Az ok az, amit te írtál, a zsidók is osztogatják a haditechnikát, ugye?

A következőt most engedd meg, hogy ne kommentáljam...

Te (én sem) kurvára nem tudod, hogy ott mire mit fejlesztenek. Az a zsidó bagázs, aki szerint szaddamnak vegyi fegyvere volt és ez skandallum, aztán a takarítónők hypoját találták mindösszesen, az a zsidó nekem ne akarja már bebizonyítani, hogy az irániak mire mit csinálnak, mert a legkevesebb, hogy elküldöm a kurva anyjába és kiröhögöm.

És a lényeg.

Látom a taktikát, jól el lehet így terelni a rutintalanoknál a lényegről, vagy az eredeti problémáról a szót.
    (nem volt itt egyébként egy hozzászólás, csak valamiért eltüntették amúgy? A medencében olvastam a tableten, most meg...? vagy csak képzelődöm?)
    A lényeg az, hogy mert az oroszok csinálnak valamit, ami hasonló, speciel azt én leszarom. Véleményem persze lehet róla, és van is. De ettől függetlenül továbbra is az a véleményem, hogy a zsidók kurvára gyorsan fogják be, hogy az irániak az ő általuk aláírt szerződésben mit tartanak be, vagy sem. Az oroszok az egy másik topik. Ott volt nekik a lehetőség - a zsidóknak - hogy tagok legyenek és akkor pofázhattak volna, igaz, azt még talán nekik sem nézték volna el, hogy ők egy speciális viszonyban legyenek, mindenki mindent, kivéve a gyevi bírót. Vagyis a zsidók. Így aztán maradt a szokásos, partvonalról kiabálnak a pályára, és aki nem úgy játszik, az antiszemét vagy mi.
    Bekaphatják.
    Még ha az oroszok is trógerek lennének, de szerintem azért annyira nem, mint ez a belterjes társaság. Az összes többi kifogásod - de minden tiszteletem a tiéd - erősen izzadságszagú. Ha szerinted elégséges ok az, hogy a másik is csinálja, akkor gondolom a zsidók történelme is elfogadhatóvá válik, mert ők is ezt csinálják a környező arabokkal.
    És most csak azt mondom, amit te.