Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izrael 1973 óta 1,6 billió dollárjába került az Egyesült Államoknak. A meghökkentő adatot Thomas Stauffer, egy washingtoni közgazdász számolta ki, részletezve a hatalmas pénzösszeg amerikai gazdaságra kifejtett hatását.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Továbbá, ha ezt egy kis cinikussággal, lekezeléssel vegyítjük, akkor a másik könnyen kihozható a sodrából, ami legalább olyan eredményes terelés, mint a fentebb vázolt módszer. 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 15:13:54
www.smart-bus.hu
Ja, lebuktam. Bar nem latom, hogy abban mi a tereles, hogy ravilagitottam a korabban idezett cikkben levo ferditesekre. Szerintem a tereles az erre torteno reakcioknal kezdodott 😉
Szerintem nincs itt olyan kis hitlerjugend, aki mindent feltétel nélkül elhisz a kurucnak, vagy bármelyik másik hírforrásnak. Aki esetleg meg mégis ilyen, az magára vessen... vagy sokat kérjen a szolgáltatásaiért! 😊)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 15:05:23
www.smart-bus.hu
A végén ott a forrás. Csak neked, csak ma, csak tőlük!
Valoszinuleg a "semmire sem adnak forrast" az egy erosen hiperbolikus kijelentes volt a reszemrol, ennek ellenere vicces, hogy csak en vagyok hazugnak elkonyvelve, mig a kuruc.info - bizonyitott - hazugsagai senkit sem zavarnak 😉
Csak te nem ezt veted fel, hanem szándékosan csúsztatsz és hazudozol, majd ennek mentén általánosítasz. Azzal pedig az összes kis hitlerjugend tisztában van, hogy a kuruc ugyanúgy érdekújságírást folytat, mint bármelyik másik hírforrás. Annyi a különbség, hogy itt elérhetők olyan infók is, amelyek máshol valamilyen véletlen folytán kimaradnak. Akinek van esze, az tudja szűrni az infókat... már, ha nem az a foglalkozása, hogy csak egy irányba tájékozódjon.
Egyébként csak úgy találomra... zsidóbűnözés, első cikk. LINK A végén ott a forrás. Csak neked, csak ma, csak tőlük! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 14:49:43
www.smart-bus.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Altalaban biztos. Csak en nem szoktam talalni soha... Hazudni meg most ugy tunik a kedvenc rasszistaid hazudtak 😉
Így van, ezt kell tenned, főleg, hogy már nem először jársz így itt! 😊)
www.smart-bus.hu
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ennyi, több szót nem is érdemes rád pazarolni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hol szerepel az a szam ("20"😉 a kuruc szovegeben?
Félrefordította/félreértette, de itt messze nem az a lényeg
Dehogynem... Mivel forrast semmire sem adnak, honnan lehet tudni, hogy mennyi minden mast ertenek/forditanak felre?
www.smart-bus.hu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II_Israeli_procurement
"Barak submitted a request to the full cabinet for 20 F-35s for $2.75 billion to be delivered starting in 2015."
Nem egyenként, ahogy Hering írja, hanem 20 darab összesen. Félrefordította/félreértette, de itt messze nem az a lényeg, hogy a kurucinfo egyik cikkírója hibásan fogalmaz meg egy fél mondatot...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mellesleg: a kuruc.info ezidáig a legjobb magyarnyelvű hírforrás a témát illetően is.
Kurucot csak azért linkeltem, mert magyarul van, de előre tudtam, hogy bele fogsz kötni, nem is hazudtoltad meg magad, még mindig ugyan olyan ütődött vagy. A Hasbara-kommandósókat nem tanítják meg a Google használatára, vagy mi?
Haaretz
Times of Israel
I24 News
Na meg az ilyen baromsagokat is:
"Egyébként Izrael 2010-ben 19 darab, majd ez éve februárjában további 14 darab, egyenként 2,75 milliárd dollárba kerülő F 35-ös vadászbombázó beszerzésére vonatkozó egyezményt írt<...>"
Hol van bojkott Szaud Arabia ellen?
😉 tovabb is van mondjam meg?
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
www.smart-bus.hu
Ezt a témát már abbahagyhatnád. ;-)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.06. 20:18:57
szépek vagytok <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.04. 22:44:45
Hat persze... es itt a sok imbecil rectumara vadaszok... mert en azokra a kretenekre vagyom am, akik a Kozel-Kelet topicot folyamatosan szetbuzuljak 😉
Erre meg nem is gondoltam " Nem akarsz erre egy kulon topic nyitni... nektek... "masoknak"?😊 "
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W