H001.jpg
  • freelac
    Engedd meg, hogy a válasz sorrendjén változtassak.
    Ha megnézted volna azt, hogy mikor regisztráltam, láthattad volna, hogy 2009-ben, tehát sok mindennek lehet nevezni, csak nem idetévedő idiótának. Nem tudom, anyukád pl. mennyire passzív fórumlátogató hozzám képest, és akkor azt minek nevezzem én pl? De ismeretlenül is azt gondolom, ő amúgy egy rendes tisztességes hölgy, kár, hogy te nem azt csinálod, amire tanított, hogy tisztességesen beszélj másokkal.

A másik meg az, hogy bár ismerve azon írásokat, amiket elkövettél, és meg is mondom, hogy nagyon helyre kis munkák, le a kalappal, de ez egyrészt nem jogosít fel téged semmire, másrészt pedig ettől nem leszel orákulum sem.
    Azt hittem, hogy eléggé érthetően leírtam azt, hogy hogy valaki betartja a szerződésben vállaltakat, az legfeljebb a szerződésben MÉG szereplőket kell, hogy izgasson, rajtuk kívül senkit. Én sem veszem a merészséget arra, hogy véleményezzem a szomszédom kábeltévés céggel kötött szerződését, de még akkor sem, ha történetesen nem fizetné a havidíjat.
    Tehát, hogy egyértelmű legyen:

van egy papír, a fejlécén az, hogy szerződés, a lényegi részben meg én (vagy az általam képviselt ország, cég, baráti kör, egyesület, civil szervezet, bármi) meg még pár hasonló természetes vagy jogi személy, és ha én szerződéstszegek vagy kilépek az csakis és kizárólag rám és a többi, megnevezettre tartozik.
    A zsidók ilyenkor elmehetnek a Negevbe legfeljebb és a bármicvójukra kapott oklevelet mutogathatják egymásnak, de ennyi.
    Volt egy gyengekezű hülye ember, azt találta mondani, amit alább ideírok, értelmezni kell és belenyugodni:
    Tetszettek volna (forradalmat csinálni) a szerződést aláírni.