-
mgkp #12569 Megint jött az agymosott birka érv, hát gratulálok, harmadszorra írod le ugyanazt, amit én már előre leírtam, hogy mondani fogsz. :DD
Az érveimre (megcáfolt állításaidra) és kérdéseimre még mindig nem jött válasz, de hiába próbálkozom, te tényleg egy más szint vagy . Gondolom te vagy az, aki azt is elhiszi, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei is igaz, holott már rég kiderült, hogy egy félig kitalált, félig összelopkodott szar.
Még mindig nem érted: Az én általam említett oldalak az érem mindkét oldalát bemutatják és próbálnak az objektivitásra törekedni. Ezt példákkal is lehoztam. A Metapedia igénytelen szar, összelopkodott cikkeik pedig NYÍLTAN csak az érem egyik oldalát mutatják be és NYÍLTAN szubjektívek.
Ez is szokásos érv, hogy nem veszem észre a romlásnak nevezett folyamatokat Európában. Ezt tudod, hogy már 200 éve mondják az ilyen vakbuzgó, vallásos fundamentalistákhoz nagyon is hasonló összeesküvés hívők, mint te? :DDD Hány példát soroljak fel, amikor kiderült, hogy az összes ilyen tömeghisztéria egyáltalán nem volt megalapozott? Pl. Egyesült Államok 19. század legeleje, amikor be voltak szarva az ír és francia bevándorlóktól, hogy teljesen szétbasszák az országot. A másik, hogy egy ekkora világszintű összeesküvés aztán nem tudom, hogy nem jön senki tudtára, mikor a kormányok a legtöbb esetben nem tudnak egy kicsit nagyobb jelentőségű ügyet titokban tartani. Miközben olyanok is kiderülnek, hogy olajcégek pénzelnek megvehető éghajlati kutatókat, hogy manipulálják a kutatások adatait, hogy az jöjjön ki, hogy globális felmelegedés nem létezik? Ezt miért hozza le, akkor a média? Hisz a cionistáknak is van azért rengeteg olajcége. A cionista médiumok ezt hogyhogy nem hallgatják el?
A másik kérdés meg az, hogyha mindenkit manipulálnak, és agymosott birkává akarnak változtatni, akkor hogyan lehet az, hogy az összes nyugati, külföldi iskolában és főleg főiskolán és egyetemen alapvető része a tananyagnak a kritikus gondolkodásra, vizsgálásra, szekpticizmusra való nevelés? (Itthon persze nem, de ebbe most ne menjünk bele) Ezt miért nem változtatták már meg?
Utoljára szerkesztette: mgkp, 2015.08.05. 22:15:21