Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rev Hard
Nagyon átlátszó a műsor. <#vigyor>

Barack Obama segítséget ajánlott Tunéziának.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

//www.youtube.com/embed/E4M70FZo9Wg

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tetsuo
Nem nő a számuk, hanem - a cigányos szaporulat ellenére - folyamatosan csökken, csak a zsidók elhazudják a statisztikákat, mint nálunk.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Strahd_
Inkabb hagyna megdogleni oket? Szerinted megkerdezik - te figyelj Pista Isis vagy sziriai vagy egyebb arab vagy-e es attol fuggoen latjak el? Ha atvergodik a hataron mit kezdjenek vele? De amugy hulyek, palesztinokak, szireket es egyebb arabot is apolnak csak semmi ertelme. Egy orvostol mondjuk en elvarnam hamar a Hipokratesi eskut letette

Ahhoz mit szólsz, hogy Izrael sebesült szíriai iszlamistákat istápol? Pusztán emberbaráti érzületből biztos.
Strahd_
Ha ugy irtjak oket akkor eleg szar munkat vegeznek leven folyamatosan no az ugynevezett palesztinok szama , ami azert szep teljesitmeny egy kitalalt neptol akit irtanak.

Így kell bánni a férgekkel. Látod?Kicsit délre meg 95 % meleg a többi meg megy a siratófalhoz :)

http://www.origo.hu/nagyvilag/20150628-melegfelvonulas-isztambul-gumilovedek.html

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rev Hard
Mi a fasz ? Ezt most kinek írtad, nekem vagy az előttem lévőnek (#12329) ? Mielőtt firkálsz nyomjál már egy "válasz erre" gombot, nem tudom eldönteni hogy mégis kinek kéne lereagálni a hülye kommented.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Tetsuo
Egyelőre a zsidók irtják az önkényes blokád alatt élő palesztinokat, és nem fordítva... több kórházat semmisítettek meg zsidók, mint kilőttek mentőautót palesztinok.
Neked majd később lesz szar, hogy az ördögi oldalt pártolod... egyelőre a materiális szinten csak pozitívum.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Strahd_
Ertem en, neked az faj hogy a palesztin haverjaid nem csinaljak ezt izraeben ( mondjuk miota van a fal, kerites azota nem)
Igy marad hogy mentoautokra lovoldoznek.

Neked mar a cionistak a spajzban vannak ;) szar lehet hogy ennyire rettegsz. Mai chemtrail ellen vedekeztel?

Rev Hard
Tunézia: ezer rendőr vigyáz a nyaralókra.

"A rajtaütéseket olyan magányos merénylők vihetik véghez, akik ismeretlenek a hatóságok előtt, a terrorszervezetek inspirálják őket a közösségi médián keresztül." Ha nem tudatosan csinálják a cionisták a káoszt akkor mégis honnan tudja a brit külügy ezt az információt, vagy mire alapozza ezt ? Illetve akkor hagy kérdezzem már meg, Izrael turistaparadicsomait miért nem fenyegetik ezek a magányos terroristák ?

"Amerika számára ez győzelem, mert ha minden amerikai egyenlő bánásmódban részesül, akkor szabadabbak vagyunk" - Barack Obama amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében tartott beszédében üdvözölte a Legfelsőbb Bíróság döntését.

Nemnehéz még te is megérted. Győzelem.Mint a metélt haverjaid amikor győzelmet aratnak a palesztinokon <#eljen>

Láttad az új sg logót? <#fejvakaras>

Strahd_
Hagyd ;) erintettseg okan most ez jobban lekoti oket bar nem ertem miert a kozel kelet topicban

hogy valami témába vágó is legyen.

isis

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mar megint benezted? Mi koze ennek a Kozel-Kelethez???

Ami a vicc, hogy Hillary Clinton 2004-ben még ellenezte, azóta persze megvilágosodott.

Ami eddig is egyértelmű volt az agymosáson még nem átesett "antiszemitáknak":

Izrael profitál a Holopropaganda által gerjesztett mesterséges bűntudatból.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen igen.Sry.Benéztem <#wave>

Pluskast
Ez egy 3 napos cikk azóta meg kiderült mégsem egyeztek meg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez Közel-Kelet?
http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/06/23/gorogorszag_engedett_a_nyomasnak/

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.25. 02:27:34

az a kedvencem amikor a fősodratu média este beolvassa,hogy "jaj-jaj megint zsákmányoltak X mennyiségű vadiúj Hummert, vagy amcsi fegyvert, jaj-jaj milyen szörnyű"
Amíg a fű alatt támogatott ISIS-nek hála a muszlimok egymást gyilkolásszák, addig Izraelnek tökéletesen megfelel a helyzet, és így az USA-nak is.

haha

majd ha beveszik Izraelt........ami ugye sosem fog megtörténni,hiszen miért is az ősellenséget támadnák jajjmár milyen butus vagyok.............

Ugye pl. egy muzulmán vagy fekete-afrikai meleg valszeg inkább titkolja és falból meg is házasodik, gyerekeket is csinál. Feltehetően mindig minden népességben nagyjából ugyanannyi volt az arányuk, csak régen mindenki a "klozettban" (tudom, szekrényben csak vicc) volt. Esetleg tényleg akad néhány "divatb.zi" a liberális társadalmakban, aki olyan kib.szott nyitott, hogy csak azért is kipróbálja, még ha nem is igazán vinné rá a hajlam.
Ezzel az elmélettel csak az a gond, hogy nem a túlszaporodó népességben "kompenzálnak", hanem jellemzően abban, amelyikben már eleve negatív a szaporulat.
Hát én csak tv-ben láttam de ott szinte kizárólag fekákat lehetett látni fosztogatni, indiait, se fehéret nem igazán. :) De biztos rasszista a média, azért.
A white trash (magyarul "proli") sem feltétlenül egy kellemes társaság (legénybúcsúra meg Pestre járnak, ismertek itt is), meg gondolom ők utálják a hozzád hasonlókat, akik "elveszik az angolok munkáját" :¤) (a közép-európai fehérre valamiért még jobban haragszanak, mint a "saját" jamaicaijaikra, indiaijaikra stb.) esetleg beszóltak párszor ilyenek, gondolom, talán meg is akartak verni (az angol chav-ek meglehetősen agresszív suttyók, tudom). Személyeskedni meg nem tudom miért kellett.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.19. 08:04:54
Bucser
Nos tulszaporodtunk es a homok kompenzalnak.

Mi a problema?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
2013-ban mar reg Londonban laktam. Nem az uj Europaiak (ahogy te hivod a bevandorlokat) fosztogattak, hanem azok akik ide szulettek es iskola helyett mar semmi nem erdekelte oket ezert butak mint a segg. legyen feher, fekete, arab, paki, indiai bangladeshi egyre megy.

Biztos vagyok benne, hogy minden reggel latsz white trasht mikor a tukorbe nezel, de en azert tobbszor futottam mar belejuk idekint... A legszarabb fajta...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Strahd_
Hogy legyen kicsit kozel kelet is :)

Ramadan

Uszító [ arcpálma + lol ] :D Akkor nem jó szótárt használhattál, mert amint rákattintok a linkre, rögtön az első hozzászóló (Viktor Taylor, legnépszerűbb hozzászólások alapján) és az azt követő válaszok közt megtalálod, amiről írtam, de áh, tudod mit, mindegy...

Rev Hard
Én annak örültem volna ha a te uszító hozzászólásodat nem tudtam volna elolvasni, tíz percem elment arra hogy megtaláljam az állítólagos Facebook bejegyzéseket ahol a magyarokról volt szó. Olyat találtam ahol a cigányokról volt szó de azt sem agyalták túl, olyat is ahol magyar szólt hozzá, ám olyat ahol a magyarokról lett volna szó egyet sem. Linkeld már légyszíves azt a konkrét bejegyzést, hátha valamin túlcsúszott a figyelmem.

Egyrészt az van, hogy az őshonos az "alja" munkát már nem hajlandó elvégezni, másrészt irreálisan magas fizetési igényei vannak (a kelet-közép európaival, mexikóival, kínaival, indiai stb-vel szemben), ezért kell a bevándorló, aki ezeket betölti, illetve leszorítja majd a béreket. Hidd el nem minden bevándorló hülye és életképtelen, nagyon is élelmesek, sokkal életrevalóbbak, mint a 40 év jólétben teljesen elpuhult nyugat-európai társadalom. Más kérdés, hogy nem mindig eurokonform kulturális szokásokat hoznak magukkal, de a globálelitnek nem véletlenül szívügye a multikulturális társadalom. A fajilag homogén országok (Skandinávia régen, Dél-Korea, Japán stb.) erősen képesek védeni az érdekeiket, alacsony náluk a bűnözés, van társadalmi kohézió - na most a haza nélküli tőkének pont ezek szúrják a szemét. Nincs szükség erős nemzetállamokra, elég lesz mondjuk kettő, az USA mint a mögöttük és a globális valuta mögött álló katonai hatalom fenntartója, és a birodalom központja, meg Izrael, amit, hát, inkább ne részletezzük miért kivétel ilyen tekintetben. Persze egyáltalán nem fekete-fehér a világ, a konteósok hiedelmeivel szemben nem jókra és gonoszakra oszlik.
Attól viszont nem kell tartani, hogy elveszik a magyarok (vagy pl. a szlovákok) munkáját, legfeljebb odakint :D
Ja, az ilyenek csak egy fokkal szánalmasabbak az igaz és eltitkolt magyar történelemről papolóknál. Mindenfelé megvannak az ilyenek, a "macedón" szlávok Nagy Sándor utódainak képzelik magukat stb.
A facebook bejegyzés tót (nem szlovén), és örüljetek, hogy nem tudjátok elolvasni, mert természetesen egy-két hozzászóláson belül máris a magyarokról volt szó. Ami még szomorúbb, hogy olyannal vitatkozott ez videót feltöltő büszke tót hazafi (aki valami igaz és eltitkolt őstót történelemről papolt), akinek a saját elmondása szerint magyarok a nagyszülei, de ő már szlovák. Szóval...

A videó amúgy tényleg Párizsban készült.

Rev Hard
Ne legyél ennyire egyszerű elme. <#wink> Az oldal ahonnan linkeltem az valóban egy szlovén oldal, ám a videón a tavaly nyári zsidó ellenes tüntetés van ami Párizsban volt. Mondjuk az akkori balhéval még egyet is értettem, de pl. hogy kamura szétverték 2013 -ban Stockholmot az felháborított.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 15:11:39

Pluskast
Ja. Maximum a munkanélküliek számát növelik a gazdaság növekedését semmiképpen. A saját őslakos embereinek sem tudnak elegendő munkát biztosítani az európai államok, nem, hogy még nulla végzettséggel és szakképesítéssel rendelkező embereknek. Komolyan az ilyen embereknek akik ilyen istentelen hülyeséget állítanak egy jó nagy tockos járna nekik meg egy szép nagy seggbe rúgás.

Pluskast
Ez nem Párizsban van hanem Szlovéniában.

Nem volt arab tavasz, nem voltak forradalamak és felfordulás. Nem verték szét a diktatórikus közel-keleti államokat, amik fenntartották a rendet. Most egy hatalmas katyvasz van a Földközi-tenger déli és keleti részén.

Palinko
nem volt hír
Willenbrock
Én azt nem értem,hogy eddig hogy-hogy nem jöttek ilyen menekülthullámok Európába? Volt már egy csomó nagyobb háború a Közel-Keleten régebben is,mégsem jöttek errefelé ekkora tömegekben.

ezek a nyilatkozatok és a linkelt Párizsi videó teljesen egyértelmű teszi mi a valódi cél............EURÓPA nemzetállamainak és őslakosainak lerombolása-elpusztítása-felhigítása
az ATV összes stábtagját,vendégét ide raknám