H001.jpg
  • Tetsuo
    Off, hogy reagáljak az engem ért vádakra:

Látod, az érveid már megint a személyeskedésben fulladnak ki.
    Ha már ezen töprengsz, akkor elmodom: Nekem nincs anyagi problémám és a családi életem is jól alakul. Nincs okom zsidókra haragudni, mint népre stb. Elítélem a fajgyűlöletet, ezért bírálom pl. Izraelt is.
    Mint már sokszor elmondtam, véleményem és a tények szerint egy világszintű cionista összeesküvés mozgatja sok esetben a közvéleményt, a híreket, a politikát és a gazdaságot - aminek a zsidók is lehetnek áldozatai.
    Az igazság keresése és az igazságosság az, ami miatt ezzel a témával is foglalkozom.
    Ennyit a személyemről.

Hogy te - mint agymosott birka - elvagy az egyre átlátszóbb hazugságok rózsaszín ködében, az a te dolgod. Én azzal nem foglalkozom.
    Tiszteletben tartanám azt a véleményedet is, hogy te nem látsz összeesküvést abban, hogy sok tekintetben züllik Európa ill. hogy te egyáltalán nem látod züllésnek vagy romlásnak a - már többször említett - folyamatokat.
    A pökhendi, kioktató és vádaskodó stílusod az, amire például most is válaszolnom kell, ahelyett, hogy a témáról diskurálnánk.

Majdnem on:

Mint írtam, SZERINTED objektívabb az a link, amit te linkelsz, SZERINTEM pedig fordítva, de ezen megállapításaink is SZUBJEKTÍVEK.
    Ez nem úgy van, mint az óvodában, hogy ha pont tízszer mondom, akkor nekem lesz igazam, hanem te (ill. minden fősodratú média) mutatja az érem egyik oldalát - végülis te abszolút felesleg vagy itt, mert a csapból is az folyik -, én pedig rávilágítok az érem másik oldalára - a sok esetben eltussolt, elhallgatott dolgokra, amikre - értelemszerűen - nehezebb bizonyítékot találni, de azért lehet, mint láthatod. ;-)