H001.jpg
  • Tetsuo
    LOL Nem fogok semmit sem bizonyítani. Nagy ívben sz@rom le, hogy elhiszed-e, amit írtam. Leírtam, amit igaznak vélek, ennyi.
    Ha érdekel, utánajársz; ha nem, nem.
    Az a helyzet alakult ki, hogy te A-t mondasz, és olyan linkekre hivatkozol, amik azt igazolják; én pedig B-t, és olyan linkekre hivatkozok, amik azt igazolják.
    Hogy emellett személyeskedsz és kijelented: érzelmek irányítják a hozzászólásaimat, meg az én hivatkozásaim rosszak, bezzeg a tieid... ez óvodás szint.
    Ha a wiki hazudik és egy másolt cikk kihagyja a hazugságokat, akkor már közelebb van az igazsághoz, nem gondolod? Vagy ha a wiki elhallgat valamit és a másik cikkben hozzáfűzik azt, akkor megint csak pontosabb eredmény jön ki.
    A Wikipédia bürokratái és adminisztrátorai látszólag demokratikus úton működnek, valójában nem. Természetesen itt is érvényes a cionista fölény, mint minden "mainstream" területen.

Aki nem hiszi, kipróbálhatja. Friss szerkesztőként egészítsen ki egy cikket néhány sorral - persze témába illően -, ami csakis igazságot tartalmaz, de árnyaltan bírálja Izraelt, hivatkozásokkal... tucatnyian ugranak rá, meglehetősen hamar korrigálják.
    Majd ugyanezt tegye palesztinokat illetően is. A meglepetés az lenne, ha törölnék.
    Ezekután kezdje el írni a ma élő magyar hírességekhez, kinek van (valódi) zsidó származása... jön a "ban" meg a TEK.
    Van még kérdés?