H001.jpg
  • mgkp
    Most komolyan leírtam előre, hogy mit fogsz hozni érvként, erre te ugyanazt leírod csak máshogyan megfogalmazva? :DDDDD

Metapedia egy komoly oldal, ami nyíltan fehér felsőbbrendűséget hirdet és szélsőjobboldali, úgy, hogy a legtöbb szócikk a Wikipédiáról van másolva, természetesen kihagyva, azokkal a részekkel, ami az oldal prekoncepcióiba nem fér bele. Ez így teljesen objektív. (Na ki is az, aki elveti mindazt, ami ellentmond az érzelmeinek?) :DDD

Amúgy ezt sem értem: "Azért nem linkelnél be igazságról szóló anyagot, mert az agymosás és a környezetednek való megfelelési kényszer hatására kategórikusan elveted mindazt, ami ellentmond a hazug propagandának." Ajánlom ezt is neked: Pszichológiai projekció

Meg amúgy is, te vagy az, kérlek szépen, aki itt világraszóló dolgokat állít, a bizonyítás terhe a te válladat nyomja. Még mindig kíváncsi vagyok amúgy a bizonyítékaidra. Bár persze, tudom miről van, szó - és ebben a magyar nép mindig is profi volt - a szar életed mindig könnyebb a zsidókra, homoszexuálisokra, gazdagokra, különböző etnikai csoportokra, tehát az éppen aktuális társadalmi feszültségre fogni (a politikusok ebben óriásiak, az ostoba, tanulatlan, kritikus gondolkodást nélkülöző réteg persze szépen beszopja). Ugyanúgy hárítás, csak te nem vagy érte a felelős. Megsimogassam a fejed?