H001.jpg
  • Pares
    #12250 #12257

Ezeket az oltári baromságokat inkább nem kellett volna leírnod... Tökmindegy, hogy betegségnek nevezzük, vagy nem, a homoszexualitás rend- és természetellenes. Az élet alapvetően a reprodukcióról és a fajfenntartásról szól, ez meg annak megy szembe. Hiába létezik az állatoknál is, attól még nem lesz természetes.
    Ettől függetlenül felőlem (és szerintem sokan mások is így vannak ezzel) azt csinálnak otthon amit akarnak, nem érdekel, de amikor kiviszik a devianciájukat és a degenerációjukat az utcára, és ott mutogatják magukat válogatott gyalázkodásokat művelve, meg azt próbálják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális (sőt ők az új normális, ahogy egy nem régi zsindex cikkben olvasni lehetett), az nagyon sok nem kergeliberális gondolkodású embernél kiveri a biztosítékot, köztük nálam is.
    Annál meg aztán tényleg nincs lejjebb, amikor a kövérekhez, balkezesekhez meg a szemüvegesekhez hasonlítod őket, ha nem érted, vagy nem akarod érteni az alapvető különbséget, akkor nincs miről tárgyalni.
    ...
    Én is úgy látom, hogy iszonyat rombolás megy Európában, az ún. "európai értékek" mögé bújva háború folyik az európai kultúra, családok és a nemzetek ellen. Hogy kinek az érdekéből, nem tudom, bár sejtésem van.