Pares#12100
"Csak ismetelni tudom, egy funckionalis analfabeta jeleit mutatod..."Sehol sem allitottam, hogy az RF a NATO megtamadasara keszul."
Ok. Tagadd csak a teljesen nyilvánvalót. Már nem izgat.
"Koszonom. ..."
Nyugodtan értelmezd félre, ahogy csak akarod. De most ha már akkora ez az állítólagos ruszki fenyegetettség, hogy a norvégok sem tudnak aludni, akkor tényleg megtámadják Európát, mint ahogy az eddigi hozzászólásaidban is ezt sugalltad? Vagy mégsem? Vagy most akkor kire jelentenek és milyen fenyegetést?
"The share of SAP..."
Szóval akkor most mit is akarnak? Annyira fegyverkeznek, hogy végül mégis csak lerohanják Európát? Mondjuk azért az usákokhoz képest alapos a lemaradásuk, nem biztos, hogy utánuk tudnák csinálni azt a világmeghódíccsát, amit a jenkik csinálnak. Vagy egyszerűen csak a kipukkadt iráni lufi után most az oroszokban találta meg a nyugat a régi-új utálandó gonoszt?
"Ha csak eleg nehany oldalt visszaolvasni..."
Kődobáló agyonlövése. Tőled való idézgetésre meg nem dobom el az időt, így is túl sokat pazaroltam az oroszoktól való rettegésedre meg a többi ökörségre. Egyben ez a végszó is, rákerülsz a remek SG bővítmény által nyújtott tiltólistára, és örök feledésbe merülsz. Pá. Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.03.14. 01:15:55