Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sajnos nem, de így ránézésre hamar megtalálná a pofon láda kulcsát! 😊)

www.smart-bus.hu

Pluskast
Azt sem tudja mi volt az. Mennyi a kölök? 21? Annyira szeretném ilyenkor ezeket úgy egy tömegben berakni egy időgépbe vissza vinni a jó kis 60-as évek szovjet világába és ott hagyni őket egy teljes évig. Kíváncsi lennék, hogy utána is felvenné e azt a pólót. Hülye gyerek.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.11.18. 10:59:30

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Őt? :-)

Ezt még gyakorold, kevés lesz ide...

www.smart-bus.hu

stationx
Ezért is írtam amit, hogy kibújjon a szög a zsákból. Azt hittem nehezebb dolgom lesz. Tévedtem. 😊
😄

www.smart-bus.hu

Legfeljebb a vegen majd jol "nyakonbaszol" valakit 😊

Látod, itt a probléma... persze, hogy vita van, ha nem megy a szövegértelmezés! 😊

www.smart-bus.hu

ha már csúsztatunk meg ítélkezünk a tények ismerete nélkül, akkor tegyük alaposan..

Ja ertem, A polonal nem volt gond a csusztatas, a tenyek alapos ismeretenek hianya... 😊

Csecsemő volt... kitéptem a szájából a cumit előbb... király fasza csávó voltam...

( ha már csúsztatunk meg ítélkezünk a tények ismerete nélkül, akkor tegyük alaposan... másik okoska... )

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.10. 13:55:50

www.smart-bus.hu

stationx
Ilyen önjelölt rendőrként nyakonvágtál egy gyereket a ruházata miatt? wow Büszke lehetsz magadra.
Lehet olyan pólót kapni? Hol? Nem mellesleg én basztam már nyakon sihedert a cccp-s poló miatt...

Tehát még egyszer... az, hogy rühellem a zusa politikáját, nem azt jelenti, hogy az oroszokét imádom. Próbáld meg ezt a buksidba vésni...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mikor vesz fel valaki hasonló polót a komcsi erőszak exportra? A pólon levő események nagy része meg nettó baromság. Korea az egyik legvastagbőrősebb, mikor a keved annyira imádott komancsaitok rohantál le szokás szerint a másikat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez természetes.

www.smart-bus.hu

stationx
Pedig neki van igaza.
Master91
Origón is ott van, persze kommentelni nem lehet 😄
I would toss a penny between them and watch them fight to the death!

Csak az lepett meg, hogy a zsindex lehozta a cikket...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én meg úgy látom, hogy feleslegesen vergődsz... ebből nem jössz már ki jól... 😉

www.smart-bus.hu

Utolso ket megjegyzesed (#11712, #11715) alapjan ugy latom, hogy nalad a relevancia az zerora redukalodott es kizarolag az ad-hominemre korlatozodik... szerintem ne eroltesd! 😉

őőő Kanada nagyhatalom?
Németország nagyhatalom? (rövid időn belül az lesz, ha még nem elég nagy)
Japán, India, Franciaország?

Mindegyiknek a kul- es belpolitikaja boven kritizalhato... kulonosen Franciaorszagot volt nagy bakloves emliteni. Ja, es Kanada semmilyen szempontbol nem nagyhatalom, de geopolitikai szempontbol a tobbi sem igazan.

Ezen a listán erősen látszik, hogy kik hogyan fegyverkeznek a világban, stb.

Inkabb a GDP aranyos katonai koltsegvetes alapjan erdemes nezni a fegyverkezesi hajlandosagot, de amugy sem ertem, hogy mit akartal ebbol a listabol kihozni.

btw: Talaltak WMD-t Irakban... bar nem annyit amennyit gondoltak es nem ugy ahogy felteteleztek. Azt az egesz haborut nagyon elcsesztek, nehez ezt szepiteni.

Steel
őőő Kanada nagyhatalom?
Németország nagyhatalom? (rövid időn belül az lesz, ha még nem elég nagy)
Japán, India, Franciaország?

a kutyafáját, hogy ezeket senki nem szídja!!!

Ezen a listán erősen látszik, hogy kik hogyan fegyverkeznek a világban, stb.
Amikor keletre mennek atomért és vegyi fegyverekért feltúrni a pincéket, akkor az mondjuk nem álszent??
Aztán megy az egymásra mutogatás, amikor a pincében csak tőlük lopott / vett poros gumitankot találnak...

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

Olyan, hogy független gondolkodás sokak számára ismeretlen fogalom... ha a nácit szidod, akkor zsidóbérenc vagy, ha a zsidót, akkor náci, de lehetne még ilyen párokat alkotni tucatjával.

A Hofinak volt egy mondása, nem szó szerint ez volt a lényege: "Van aki csak akkor boldog, ha szaros a szája széle"

www.smart-bus.hu

Még ez sem személyeskedés... ténymegállapítás volt. Belekötsz olyan valamibe, ami a LÉNYEGEN nem változtat, majd ez alapján hülyeségnek bélyegzed az egészet. Ez okoskodás... tájékozott vagy, megvédted a zusát, tök jó, de ettől ez még okoskodás!

A mondanivalóm ott van feketén-fehéren, és nem az a lényege, hogy "mert csak". Két okoskodás között értelmezz szöveget... ha megtetted, akkor meg ne hazudj!

www.smart-bus.hu

ez benne a legszebb, nem kell ide állnom, vagy oda, erre esetleg nem gondoltál, hogy el lehet ítélni magát az agressziót oldaltól függetlenül? out of the box?

válogass kedvedre (volt vagy 30 mp googli)

klikk

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.11.07. 15:48:32

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha analógiát véltél felfedezni, az azért van, mert okoskodsz...

Ez a szemelyeskedes... mondanivalod ezenkivul meg annyi volt, hogy ugyan igazam van, de az nem szamit, mert csak.

Nem, nem személyeskedtem... még akkor sem, ha ötvenszer beírod. Ha analógiát véltél felfedezni, az azért van, mert okoskodsz... pontosabban próbálsz okoskodni, de láthatóan nem megy.

Egyébként pedig igen, én egy buta ember vagyok, akinek nincsenek érvei.

Még valami? Elnyammogjunk még pár banánt egy kis usa majmolás közben, vagy továbbléphetünk?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.07. 15:41:58

www.smart-bus.hu

az esetleg nem lehet, hogy más országokról is készül ilyen póló?

Peldaul az oroszok lelken nem szarad eleg emberelet a Kozel-Keleten (hogy relevansak maradjunk)? Mutass ilyen polot!

más szerint meg arra, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az USA álszent, félrevezető külpolitikát folytat

Melyik nagyhatalom kulpolitikajat tartod kovetendonek? CCCP? RF? PRC?

Ha az a kép csak hangulatkeltésre jó, akkor a te szőrszálhasogatásod is dettó csak hangulatkeltésre jó

Ha mar valaki hangulatot akar kelteni, akkor ne ilyen buta, tajekozatlan modon tegye. Probalja meg ugy, hogy ne lehessen - ennyire konnyen - hibat talalni benne.

Személyeskedés? Ez attól nagyon messze van... csupán tükröt tartottam.

Nem, te szemelyeskedtel. Ezt azok a buta emberek szoktak, akiknek normalis ervuk nincs.

a kettő azért nem zárja ki egymást.

Divat szidni az USA-t, persze, elvégre mindig találhatsz egy csoportot, aki szid egy másik (vagy több) csoportot
Emellett van akit zavar a birodalom építés, milliónyi civil bedarálása? persze

hol itt a gond?

az esetleg nem lehet, hogy más országokról is készül ilyen póló?

szerinted a póló csak hangulatkeltésre jó, más szerint meg arra, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az USA álszent, félrevezető külpolitikát folytat

mindkét félnek igaza van:

hééé ezek egy része meg sem történ...
héééé, ettől függetlenül lassan jubilálhat USA, elvégre kis túlzással, már nem kell sok a 10 millió járulékos veszteséghez (II. VH után ofc)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.11.07. 14:28:06

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Személyeskedés? Ez attól nagyon messze van... csupán tükröt tartottam.

Ha az a kép csak hangulatkeltésre jó, akkor a te szőrszálhasogatásod is dettó csak hangulatkeltésre jó... mondjuk annak a képnek van egy lényegi mondanivalója, ami akkor is átjön, ha a rajta található infók nem teljesen precízek... a lényeg, akkor sem változik! Viszont azon az alapon belekötni, ahogy neked sikerült, az meg pont a ló túloldala...

Divat szidni őket? Nem lehet, hogy inkább azért szidják őket, mert mindent megtesznek azért, hogy az ember gyomra émelyegjen tőlük? Ráadásul majmolni őket még mindig nagyobb divat...

www.smart-bus.hu

Latom mar beindult a szemelyeskedes is... nem kellett sokat varni.

Szerintem a hangulatkeltesen kivul semmire sem jo ez a kep, mivel fals informaciokat tartalmaz. Amugy viccesnek talalom, hogy mas orszagokrol nem keszulnek ilyen polok... most eppen az USA-t divat szidni 😊

A kép hülyeség, ha szőrszálat akarsz hasogatni... viszont a mondanivalója átjön még akkor is, ha okoska törp előbújik aprajafalvából.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.07. 13:20:33

www.smart-bus.hu

elhiszem én, hogy vannak oda nem illő dolgok, az utána kéne olvasni, meg azt jelenti, hogy nem ismerem azokat a konfliktusokat. HA voltak ott "tanácsadók", akkor ok, ha nem, akkor nem.

Sot, meg a USN is lotte oket, de attol meg a kep hulyeseg, mivel a US Army-nak koze sem volt hozza.

Konkrétan US Army nem volt, de a légierő lőtte őket... persze, ha szőrszálat akarunk hasogatni...

www.smart-bus.hu

utána kéne olvasni, lehet az is beleszámít, ha voltak ott "tanácsadók"

Probalhatod ezt csurni-csavarni, a lista midnenkeppen fals. 1986-ban peldaul semmilyen US Army katona nem volt Lybiaban.

Inkább "U.S. Democracy Export World Tour" vagy "U.S. We Bomb The Shit Out of Anyone Who Doesn't Obey Us World Tour" lehetne a neve... Az alá befér minden, a gazdasági bérgyilkosságtól, a titkosszolgálati akciókon keresztül a háborúkig... Csak akkor kicsit nagyobb hely kellene, mint egy póló hátulja...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

utána kéne olvasni, lehet az is beleszámít, ha voltak ott "tanácsadók"

Somalia hianyzik... de miert van ott Lybia/Nicaragua/El Salvador/stb... ?

hát, ez jogos 😊

viszont akkor hiányolom Szomáliát

Ja, azokhoz is olyan sok koze volt a US Army-nak... olvasni is tudni kene 😊

ráadásul még hiányos is, mert a CIA segítséggel puccsolt Dél-Amerikai országok ki vannak hagyva 😞

Ez buta propaganda. Raadasul tele van hulyeseggel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Erről egy "vicc" jutott először eszembe:

Achmed the Dead Terrorist: I'm kidding. I would not kill the Jews. No. I would toss a penny between them and watch them fight to the death!

Még hogy sztereotípiák nem léteznek!

Nekem ez új volt... 😊 Legalább valami jó is történt anno! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.02. 19:42:37

www.smart-bus.hu

Még a baráti Szovjetunió gyámsága alatt.

Micsoda egy nácifasiszta csürhe... pfúj...

Azt nem is tudtam, hogy mi már elfogadtuk... 😊

www.smart-bus.hu