Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#violent>#violent>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.11.18. 10:59:30
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ja ertem, A polonal nem volt gond a csusztatas, a tenyek alapos ismeretenek hianya... 😊
( ha már csúsztatunk meg ítélkezünk a tények ismerete nélkül, akkor tegyük alaposan... másik okoska... )
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.10. 13:55:50
www.smart-bus.hu
Tehát még egyszer... az, hogy rühellem a zusa politikáját, nem azt jelenti, hogy az oroszokét imádom. Próbáld meg ezt a buksidba vésni...
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Csak az lepett meg, hogy a zsindex lehozta a cikket...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
www.smart-bus.hu
Németország nagyhatalom? (rövid időn belül az lesz, ha még nem elég nagy)
Japán, India, Franciaország?
Mindegyiknek a kul- es belpolitikaja boven kritizalhato... kulonosen Franciaorszagot volt nagy bakloves emliteni. Ja, es Kanada semmilyen szempontbol nem nagyhatalom, de geopolitikai szempontbol a tobbi sem igazan.
Ezen a listán erősen látszik, hogy kik hogyan fegyverkeznek a világban, stb.
Inkabb a GDP aranyos katonai koltsegvetes alapjan erdemes nezni a fegyverkezesi hajlandosagot, de amugy sem ertem, hogy mit akartal ebbol a listabol kihozni.
btw: Talaltak WMD-t Irakban... bar nem annyit amennyit gondoltak es nem ugy ahogy felteteleztek. Azt az egesz haborut nagyon elcsesztek, nehez ezt szepiteni.
Németország nagyhatalom? (rövid időn belül az lesz, ha még nem elég nagy)
Japán, India, Franciaország?
a kutyafáját, hogy ezeket senki nem szídja!!!
Ezen a listán erősen látszik, hogy kik hogyan fegyverkeznek a világban, stb.
Amikor keletre mennek atomért és vegyi fegyverekért feltúrni a pincéket, akkor az mondjuk nem álszent??
Aztán megy az egymásra mutogatás, amikor a pincében csak tőlük lopott / vett poros gumitankot találnak...
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
A Hofinak volt egy mondása, nem szó szerint ez volt a lényege: "Van aki csak akkor boldog, ha szaros a szája széle"
www.smart-bus.hu
A mondanivalóm ott van feketén-fehéren, és nem az a lényege, hogy "mert csak". Két okoskodás között értelmezz szöveget... ha megtetted, akkor meg ne hazudj!
www.smart-bus.hu
válogass kedvedre (volt vagy 30 mp googli)
klikk

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.11.07. 15:48:32
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez a szemelyeskedes... mondanivalod ezenkivul meg annyi volt, hogy ugyan igazam van, de az nem szamit, mert csak.
Egyébként pedig igen, én egy buta ember vagyok, akinek nincsenek érvei.
Még valami? Elnyammogjunk még pár banánt egy kis usa majmolás közben, vagy továbbléphetünk?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.07. 15:41:58
www.smart-bus.hu
Peldaul az oroszok lelken nem szarad eleg emberelet a Kozel-Keleten (hogy relevansak maradjunk)? Mutass ilyen polot!
más szerint meg arra, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az USA álszent, félrevezető külpolitikát folytat
Melyik nagyhatalom kulpolitikajat tartod kovetendonek? CCCP? RF? PRC?
Ha mar valaki hangulatot akar kelteni, akkor ne ilyen buta, tajekozatlan modon tegye. Probalja meg ugy, hogy ne lehessen - ennyire konnyen - hibat talalni benne.
Személyeskedés? Ez attól nagyon messze van... csupán tükröt tartottam.
Nem, te szemelyeskedtel. Ezt azok a buta emberek szoktak, akiknek normalis ervuk nincs.
Divat szidni az USA-t, persze, elvégre mindig találhatsz egy csoportot, aki szid egy másik (vagy több) csoportot
Emellett van akit zavar a birodalom építés, milliónyi civil bedarálása? persze
hol itt a gond?
az esetleg nem lehet, hogy más országokról is készül ilyen póló?
szerinted a póló csak hangulatkeltésre jó, más szerint meg arra, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az USA álszent, félrevezető külpolitikát folytat
mindkét félnek igaza van:
hééé ezek egy része meg sem történ...
héééé, ettől függetlenül lassan jubilálhat USA, elvégre kis túlzással, már nem kell sok a 10 millió járulékos veszteséghez (II. VH után ofc)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.11.07. 14:28:06
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha az a kép csak hangulatkeltésre jó, akkor a te szőrszálhasogatásod is dettó csak hangulatkeltésre jó... mondjuk annak a képnek van egy lényegi mondanivalója, ami akkor is átjön, ha a rajta található infók nem teljesen precízek... a lényeg, akkor sem változik! Viszont azon az alapon belekötni, ahogy neked sikerült, az meg pont a ló túloldala...
Divat szidni őket? Nem lehet, hogy inkább azért szidják őket, mert mindent megtesznek azért, hogy az ember gyomra émelyegjen tőlük? Ráadásul majmolni őket még mindig nagyobb divat...
www.smart-bus.hu
Szerintem a hangulatkeltesen kivul semmire sem jo ez a kep, mivel fals informaciokat tartalmaz. Amugy viccesnek talalom, hogy mas orszagokrol nem keszulnek ilyen polok... most eppen az USA-t divat szidni 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.07. 13:20:33
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Probalhatod ezt csurni-csavarni, a lista midnenkeppen fals. 1986-ban peldaul semmilyen US Army katona nem volt Lybiaban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
viszont akkor hiányolom Szomáliát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Achmed the Dead Terrorist: I'm kidding. I would not kill the Jews. No. I would toss a penny between them and watch them fight to the death!
Még hogy sztereotípiák nem léteznek!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.02. 19:42:37
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azt nem is tudtam, hogy mi már elfogadtuk... 😊
www.smart-bus.hu