H001.jpg
  • millerius
    MBT-k terén miért is nem erősebb a NATO? Amit a T14-ről a neten találtam:
    - nem harckocsi, csak páncélozott harcjármű, ráadásul terv-koncepciók; mikor fog elkezdődni a gyártás, mikor lesz valamelyik változatból csak egy hadosztálynyira való is a hadseregnél, mert ami van azok többsége ősrégi.
    - amit harckocsinak írnak (ARMATA), azok nem fotók, (abból is látszik, hogy ahány annyiféle), hanem grafikák, az Armata-ról még egyetlen árva "DA"-val megerősített rajzot se közöltek, nemhogy fényképet (még az se biztos, hogy Armata lesz a neve az új orosz hk.-nak - majd egyszer, ha lesz). Ezzel szemben hány M-1 Abrams, Leo, Leclerc és hasonlóan modern angol harckocsi van már rendszerben?!
    Putyin meg attól érzi fenyegetve Oo.-ot hogy a NATO egyre közelebb van az orosz határhoz, az a NATO, amit ÁLLÍTÓLAG a VSz. ellen hoztak létre. A VSz. viszont "pár napja" megszűnt, nem tudom észrevetted/ék-e, a NATO meg "agresszíven fegyverkezik", hogy téged idézzelek. Az orosz fegyveres erők technikájának 80-85 %-a ugyanis 20-25 évnél régebbi, próbálj megnézni egy moszkvai katonai dísszemlét a TV-ben május 9.-én, magad is láthatod. Az USAF már 20 éve elfelejtette az F-111-et (korszerűbbre cserélte!), az orosznál még mindig tömegesen repül a Szu-24. Az USAF már ki is vonta a szolgálatból az első stealth harcigépét, Szergej még csak most reszelgeti az elsőnek a prototípusát az eszement és agresszív fegyverkezés jegyében?! A flottafejlesztésről meg tájékoztatást kérnék, hány fregattnál nagyobb egységet adtak át oroszéknál az utóbbi 20 évben szerinted? Mert én úgy tudom egy csomó hajójukat eladták, Indiának, Kínának, hajóbontóba stb., még deszanthajót is a francúzoktók rendeltek, annyira leépültak (ráadásul nem kapják meg a hajókat)
    Az oroszok meg persze hogy SZERETNÉNEK TÁMASZPONTOKAT külföldön, az USA-nak viszont VANNAK TÁMASZPONTJAI külföldön. Szerinted az az agresszív, aki szeretné, nem az, aki már meg is tette?
    Szóval kicsit egyoldalúan szinezett a szemüveged szerintem, úgy látod, csak fehér és fekete létezik, szerintem meg ha nagyhatalom, akkor válogatás nélkül leginkább csak sötétszürke, legfeljebb itt-ott kis szines pontokkal.