H001.jpg
  • Solt
    Ki kiabál? :D Ne képzelődj...

A sok mellé duma, képzelgés, helyett annyit vártam volna, hogy "basszus", egy gyereket lelőni ilyenért, gáz! Bár, ahogy látom, nálad az emberi élet attól is függ, hogy milyen a vallása... ha Palesztin rendőr lőtt volna le zsidó gyereket kődobálásért, akkor is ez lenne a véleményed? Akkor sem hullatnál könnyeket?

Egyébként meg örülök neki, hogy te jobban tudod, hogy én mire, hogy reagálnék mint én magam, de azért engedd meg nekem, hogy belerondítsak az összképedbe. Gyereket megégetni pont úgy nem helyes, mint agyonlőni kődobálásért! Akkor sem, ha zsidó, és akkor sem, ha palesztin.

Nagyon "cuki" ahogy csúsztatsz, de szerintem kővel dobálni autókat, vagy féltéglával dobálni járókelőket nem ugyanaz a kategória! DE, ha cigány gyerekek féltéglával dobálnák a járókelőket, akkor sem várnám el a rendőrtől, hogy lője agyon! Ítéljék el évekre, vonják felelősségre, de ne öljék meg... akkor se, ha cigány, zsidó, palesztin, hottentotta, stb.

Lehet a zsidó vallás helyet rádférne egy kis buddhizmus... nagy megkönnyebbülés lenne, hidd el nekem.