Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Strahd_

Ha szerintetek ez az oldal az övék... hát hogy is mondjam... Izrael propagandára költött pénze nem ment veszendõbe, az biztos...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Legalább a céljaikkal is nagyjából tisztában vagyunk.

we will not stop until at least 500 of our human shields are martyred
Strahd_
Ne fejeltsd ki a Syriai kepeidet ahogy szoktad, vagy a gyereket akirol elismerte a Hamas hogy sajat raketajuk lotte meg... Hajra.

40 halott palesztin nekem kevesnek tunik egy ilyen konfliktus eseten...
foleg hogy anno 1034 terroristat engedtek el 1 katonaert.

de kovesd oket 😊 erlvegre szereted oket...
https://twitter.com/HamasGlobalPR
"With a gun in one hand and a child in the other we are ready to face the zionist enemy. #gaza"

nem akarok ennek a baromnak szétlõtt agyú gyerekekrõl képeket berakni pedig megérdemelné!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

errõl csak nekem ugrik be a fizetett hirdetés kifejezés? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Strahd_
Nem olyan nagyon regen Susu ezen volt felhaborodva 😉

Pallywood in action

Strahd_
Upsz

Strahd_

Szaniszlónak azért vannak jó meglátásai, õ legalább gondolkodásra késztet, és jó esetben további háttéranyag felkutatására ösztönöz. Míg a v@lóvillával kapcsolatban ilyen fel sem merül...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az ilyeneket olvasva valahogy elgondolkodom újra meg újra, hogy vajon 45 ValóVilág vagy mondjuk 45 perc EnigmaTV/Szaniszló László/stb. a népbutítóbb? Csak amíg az egyiket duvat utálni és fikázni, a másikra egyesek az igazság tiszta forrásaként tekintenek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

1. Az megvan, hogy ezt a Putyin-szócsõ RussiaToday dobta fel elõször az Interfax névtelen forrására hivatkozva, és késõbb õk cáfolták meg a saját felvetésüket?

Az összeesküvésekre fogékonyaknak egy kis válogatás az egyéb lehetõségekrõl.

2. Mindig fáj a gondolkodás hiánya... A két gép hasonlít egymásra, amit két, a földön készült fotó igazol? Tényleg? És tessék mondani, ez mire bizonyíték? Volt optikai azonosítás? Minimum 10, de inkább még több km távolságból? És vajon mi látszik egy 10 km magasan közlekedõ repülõgép oldalsó festésébõl, amivel az egyszerû gondolkodású embereket olyan szépen megvezetik? Ami viszont alulról is egyértelmûen látszik, az az, hogy az egyik repülõgép alján a festés az orr, a másiknál a farok alatt megy, továbbá az egyik 2, a másik 4 hajtómûves. Szóval tényleg qrvára összekeverhetõ a két géptípus.

3. Amit Molnibalage is mondott: az elsõ számú orosz állami vezetõ majd persze, hogy egy olyan légtéren keresztül fog utazni, amelyben már lõttek le repülõt, és amelynek kontrolljához õk maguk szállítanak megfelelõ fegyvereket, vagy épp õk próbálják a saját haditechnikájukkal uralni.

Komolyan félelmetes, hogy egy bizonyos (gondolkodású) embertípus mennyi faszságot képes gondolkodás és kritikai érzék nélkül benyelni. Pfff... Enigma TV...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Putyin gépe nem röpködött Ukrajna felett, az hétszentség.
Bronx South
Pedig ebben lehet valami.

"Putyin gépe 16.21-kor járt ott ahol a Malaysia Airlines gépe 15.44-kor. Szakértők szerint a két gép kontúrja nagyon hasonlít..."

Mondjuk a zsindexnél az objektivitás értelmében már 100%-ra biztosak, hogy a szakadárok voltak. Legalábbis a híreikbõl ez jön le.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PSG 1
Kb olyan veszelyesek lehetnek, mint a szilveszteri (kinai-piacon kaphato) "raketak"..

\"one shot one kill..\"

PSG 1
Korrektnek elemzes...
(Az ukranoknak egyetlen esetben allott volna erdekukben a dolopg, ha azt ra akarjak/tudjak kenni a szeparatistakra..)

\"one shot one kill..\"

Molnibalage
Ezt már az index légvédelmis topikban kellene megkérdezni. Egyébként volt olyan, hogy valaki a sorkatonaság után felcsapott hivatásosnak.

Lényegé a lényeg, a világ nagy részén az exkatonák komplex fegyverrendszerek üzemeltetésére is képesek, mert nem herélték ki saját magukat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Most az amcsik állítólag a SBIRS mûhódjukkal fogják megvizsgálni, hogy honnan lõtték ki a rakétát, de valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy azt állapítsák meg, hogy a védencük, Ukrajna a ludas...

Ez oké, de emlékeim szerint a komolyabb technikákat tisztek kezelték, õk kaptak rá teljes kiképzést, a sorkatonák csak a "töltelékek" voltak, az indításhoz szükséges minden tudás nem állt a rendelkezésükre. Nem?

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Úgy, hogy sorkatonák ott ilyen rendszeren is szolgálnak, ahogy régen nálunk is. Keresztapán pl. Nyeván volt légvédelmis asszem '78 magasságában.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Félreértelmeztem... Egyenlõségjelet tettem a sorkatona és a bokorugró köze. 😊

www.smart-bus.hu

Strahd_
Pedig egyszeru, normalis sorkatonai szolgalatban csak vannak olyan sorkatonak akik megtanulnak kezelni ehhez hasonlo kutyuket. Vagy csak hivatasos katona kivaltsaga?

Strahd_
😉 nah vegre "love is in the air" mert miert is lenne a koser szo negativ jelentesu?

Tudom, csak nem értem, hogy a sorkatonai szolgálat miképpen viszonyul egy BUK kezeléséhez.

www.smart-bus.hu

Master91
Kóserhez baromi közel vagy te is azért, csendbe megjegyzem.
immovable
Te egy kóser fiatalember lehetsz és szeretnék a barátod lenni, mindenképpen.
Molnibalage
Tudod ott létezik sorkatonai szolgálat. Az nem egy olyan ország, ahol a lakosságból gyakorlatilag senki nem ért a fegyverekhez kivéve azokat akiknek ez hobbijuk...

te szerelmes vagy belém,hogy követsz mindenhova?

Így, hogy két hete foglaltàk el a bázist, már én sem zárom ki... Ennyi idõ alatt bõven lehet személyzetet keríteni hozzá. Azt mindenesetre még mindig nehezen hiszem el, hogy beazonosítás nélkül tüzeltek. Ha igen, akkor kapitális barmok...

www.smart-bus.hu

A ruszkikat én is kizárnám, de a szakadárokat nem. Fõleg az miatt a poszt miatt, amiben egy AN-26-os lelövését közlik, és amit a röviddel utána töröltek is.

Szerintem konteósok voltak akik megunták hogy chemtrailezik õket.
Egy BUK csak úgy ott "hever" ennyi idõvel a konfliktus kirobbanása után, és azt a szakadárok simán megszerzik? Plusz hirtelen személyzet is akad hozzá aki kezeli? Ez nekem így nem áll össze, persze lehet, hogy kihagyok valamit.

Az oroszok biztos nem voltak, ahhoz ez túl messze van a határtól, plusz õk tisztábban lettek volna azzal, hogy mire lõnek, érdekük meg ehhez nem fûzõdik.

Ha meg a szakadárok az oroszoktól kapták személyzettel együtt a BUK-ot, akkor szerintem tüzelés elõtt csak informálódtak volna, hogy mégis mire lõnek.

www.smart-bus.hu

Itt van

Persze ennek a hitelességét is úgy kell kezelni, mint az ukránok által közzétett hangfelvétel esetében.

Állítólag egy nemrég elfoglalt rakétavédelmi bázisról szereztek egy BUK-ot, sõt ki is posztolták valahova, szóval elméletileg a lelövésre alkalmas eszköze mind a három félnek lehet.

Nem védve õket, de kétlem, hogy megvannak a szükséges technikák ehhez.

www.smart-bus.hu

Hááát... most vagy a szeparatisták lõtték le "véletlenül" (vannak erre utaló nyomok is), vagy az ukránok tervezték el az egészet, hogy ráfogják a szakadárokra, a világ közvéleményét ellenük fordítva és lépésre kényszerítve a NATO-t...

immovable
Tisztánlátásod lenyûgözõ. Csak még valahogy keverd bele a zsidókat is és miden passzol majd. Neked.
"Persze az izraeliek sem tétlenkednek. Izrael a katonai szóvivõ iroda segítségével hozott létre egy olyan Twitter-oldalt, aminek már 304 ezer követõje van. Ez igyekszik pozitív képet festeni a gázai hadmûveletekrõl.
Az izraelpárti aktivistákat ezen kívül egy Masa Israel kormányprogram is segíti, hogy a Facebookon és a Twitteren magyarázzák „a Hamasz hazugságait”, valamint azt, hogy a Youtube-ra tölthessenek fel videókat. "

Mûködik a propaganda gépezet. Strahd_, ugye te is tagja vagy a programnak?!

ha lelõtték akkor 1000%,hogy az Ukránok voltak...nem az Oroszok és nem a szeparatisták....most majd jöhet az USA meg a NATO a hadsereggel a "terroristák" ellen....a gyílkoláshoz a "jogalap" megteremtve,pont

Caliph
A spanyol diszpécser szerint ukrán katonai repülõgépek voltak a 777-es közelében
Néhány perccel a malajziai Boeing lezuhanása elõtt Ukrajnában a Boeing közelében ukrán katonai repülõgépeket vettek észre. Ezt a Malaysia Airlines gépét kísérõ spanyol diszpécser közölte Twitterében.
A diszpécser szavai szerint a katonai repülõgépek a 777-es közelében repültek el mindössze három perccel azelõtt, hogy a Boeing eltûnt volna a radarok képernyõjérõl.
„Amikor a Boeing egyszerûen eltûnt a radarok képernyõjérõl, a kijevi hatóságok közölték velünk, hogy a gép lezuhant. Hogyan szerezhettek errõl tudomást oly hamar?” – írta mikroblogján Carlos.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.