H001.jpg
  • Papichulo
    Nagyon próbálod szépíteni, de akkor te is elismered, hogy a céljuk az az, hogy bármi áron (akár puccsokkal vagy az ellenzéket vagy más csoportokat felfegyverezve) USA barát (báb) kormányokat állítsanak fel egyes országokban...

Erre is volt pelda, igen es ez nemely esetben aggalyos volt, de most akkor en is mondjam, hogy A kivétel erősíti a szabályt? Ld. lentebb! :)

Különben meg remek casus belli volt a háborúra meg a terrorellenes hadjárat kihirdetésére

Aki azt gondolja, hogy az ezt koveto haboruk barmennyire is erdekeben alltak az USA-nak, annak fogalma sincs rola, hogy mekkora koltsegeket jelentettek ezek a kotlsegvetesnek es szinte esely sincs arra, hogy barmikor is megteruljenek.

És te honnan tudod, hogy milyen kontrollal és körültekintéssel lőnek le embereket?

Nem tudom a korultekintes merteket, csak azt tudom, hogy emiatt csokkent a bevetesek szama, ergo van hatasuk.
    Amugy azt nem ertem, hogy neked miert faj, hogy nem ezzel van folyamatosan tele a hirado. Aki akar, az utana tud nezni.

Persze. Nyugtasd csak magad ezzel. Biztos ezek a mérnökök is mind holdkórosak.

Aki azt gondolja, hogy az epuletek nem a belejuk repulo gepek miatt doltek ossze, hanem mert felrobbantottak oket, az igen, mind holdkoros. Meg szerencse, hogy peldaul ennek az "Architects & Engineers for 9/11 Truth" csoportoknak a hatso szandekait nem keresed, csak a kormanyet.

A kivétel erősíti a szabályt.

Ennel hulyebb erv nincs... amugy sem ez volt az eredeti jelentese :)

edit: type
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2014.10.13. 18:39:54