Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable

Értsd: "a közel-kelet egyetlen demokráciáján", a "világ legerkölcsösebb hadseregén" (mindkettõ öndefiníció) talán joggal várnak el magasabb morális szintet, mint mondjuk Aszadtól, ez van.
Az izraeli-palesztin konfliktus körüli kiemelt figyelem ennek szól, meg annak, hogy valamiért jobban érdekli a média fogyasztóit láthatóan mindenhol, különben nem nyomatnák. Persze médiától függõen más beállításban, lehet pl. tíz percig körbejárni egy beszakadt zsidó körmöt, utána mellékesen megemlíteni 100 palesztin civil halálát, ahogy a hozzád hasonlók teszik. 😊
Igen, azért sírtok, mert egy magasabb erkölcsi mércét kérnek rajtatok számon, mint mindenféle katonai diktátorokon, muszlim vezéreken, fáról épp csak lemászott "államokon", sõt terrorszervezeteken stb. Pedig ha nem így lenne, már meglenne a megtisztított zsidó Lebensraum (egy izraeli történész nyilatkozatát olvastam egyszer, ahol keserûen mondta, hogy hát 1948-ban meg 1967-ben még el lehetett volna ûzni minden arabot a meghódított területekrõl, de hát félmunkát végeztek sajnos, humanitárius vagy ki tudja milyen megfontolásokból).
Ez az árnyoldala annak, hogy magatok is az emberi jogok nagy védelmezõinek és erkölcsi világítótornyoknak állítottátok be magatokat (persze többek között a holokausztra hivatkozva, mint ami megteremtette volna erre a jogalapot). 😊
(lásd a mindent számonkérõ, mindenbe belepofázó jogvédõ szervezeteket, ünnepelt megmondóembereket - aztán Izraelen is számon kérnek mindent ugyanebben a stílusban, mert ugye ha az apartheid nagyon nem volt oké (bojkott stb.), akkor ez miért lenne az)
immovable
Az hol van?
benőmenő
Ó, akkor a "mér baj, ha eddig nem?".
Játék a betûkkel.
immovable
Hol írja, hogy felhatalmaz? "Dat logic."
benőmenő
Tehát az felhatalmaz gyilkolásra, ha elõtte nem volt a figyelem középpontjában máshol. Dat logic.
Aki mást mond az izrael-ellenes. Ezzel még azokat is maguk ellen fordítják, akiket egyébként nem.
Nem vagyok egyik fél párján sem, mivel hangyafingnyi rálátásom sincs és nem is nagyon követem a történteket, de ezen most egy kicsit megbotránkoztam.
Strahd_

immovable
Szegény Leónidasz. 😄
Izraeli-palesztin mérleg: 200-1
Aknatámadásban halt meg kedden egy gázai átkelõhelynél egy 30 éves civil férfi, aki ételt osztott az izraeli katonáknak: õ a hét napja tartó gázai konfliktus elsõ izraeli áldozata – mondta egy rendõrségi szóvivõ.
Az eset az Izraelt a Gázai övezettõl elválasztó határ erezi átkelõhelyénél történt, amelyet palesztin fegyveresek aknagránáttal támadtak.
Már csaknem 200 palesztin halt meg a konfliktusban, amelyben palesztin fegyveresek az övezetbõl rakétákkal és aknavetõkkel támadják Izraelt, az izraeli hadsereg pedig légitámadásokat hajt végre a lakosság ellen.
Fõleg az izraeli Vaskupola légvédelmi rendszernek köszönhetõen keddig egy halottja sem volt a palesztin rakétáknak Izraelben. A rendõrségi szóvivõ szerint legalább 15-en azonban megsebesültek, köztük több gyerek.
(MTI nyomán)

Ez most komoly? 😄 Jaj...

Tudod mit, ne tereljük el a lényegrõl a szót... Koncentrálj az utolsó bekezdésre...

www.smart-bus.hu

Strahd_
Szamodra minden esetre nehezen megy az olvasas, hol allitottam hogy antiszemita vagy , vagy a video az? Bar a tenyeken nem valtoztat hogy kijelentem e vagy sem nemde?

Misuka963
Jól tették,hogy meggyilkolták azt a három telepest,az rögtön benne volt a gaz médiában,de,hogy gojok százait öldöklik büntetlenül,afelett hallgatnak a cionista rossebek

http://kuruc.info/r/6/130429/

https://www.youtube.com/watch?v=skE3-Jf5OBc

Az ilyen egy bites megjegyzésekre pont ugyanúgy semmi szükség nincsen, mint a Strahd féle bombázások iránti vágy kifejezésére.

www.smart-bus.hu

Egyébként te beszélsz rendesen magyarul? Mintha a szövegértelmezéssel gondjaid lennének! 😊

Az én beszûkült nézeteim szerint az a beteges, aki emberek lebombázására vágyik... mint például te. ( is )

Jut eszembe, láttál engem egyszer is zsidózni? Kizárt, ergo ezt az elavult "antiszemét" hülye dumát tartogasd másnak. Tudom, hogy arra kiváló, hogy a homokból ne kelljen kihúzni a kis buksidat, de attól még uncsi. 😉

A véleményem tökéletesen megegyezik azzal, ami a videón is látható... sõt, hála a jó égnek, egyre több becsületes zsidó ember is így látja. Bízom benne, hogy egyszer a te szemedrõl is lekerül a hályog. Amíg a cionizmust ilyen elvakultan véditek, soha nem lesz béke.

www.smart-bus.hu

Misuka963
Halál Izraelre.

Ez elég nyilvánvaló...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Strahd_
Kenytelen vagyok hamar isten nem adott neked 😉

De te jössz rendületlenül és osztod az észt Mi lenne ha nem reagálnál néha te naon okos ?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Strahd_
Miert probalsz szavakat adni mas szajaba, jah csak az a velemeny valos es helytallo ami a te velemenyeddel egyenlo. 😉 beteges vagy

Tetszik amugy felhaborodas a 200 palesztinon , de szamold csak ossze csak a kozel keleten hany ember halt meg ma... Jah az mas ugy nem lehet jot zsidozni, ejh de nagy ember barat lett itt mindenki hirtelen, foleg Susu aki a zsidok/izraeliek kiirtasat kovetelte nem olyan reg 😉

Ennel jobban csak a kuruc info tudja jobban sajat magat arcon kopni 😉 nah tovabbi jo frocsogest nektek

pontosan! azért ha a Magyar hadsereg Erdélyben elkezdené ölni a Románokat ,mert azok közül páran terroristák hát rendesen felkapnám a vizet és követelném,hogy csak azt gyilkolásszák aki bûnt követett el és a Román nõket,gyerekeket és ártatlanokat ne gyilkolásszák hiába utálom a szõrös talpúakat 😊

és talán vagyunk így ezzel jópár milliárdan a földön...,de az az egyetlen szájbatekert gyökértanya ország belszarik mindenbe!

Nyilván, de ez még a gondolkozást nem zárja ki. Én is elfogult vagyok a saját nemzetemmel, nem is kicsit, de ilyen elvakultságra soha nem lennék képes.

www.smart-bus.hu

Gondolom érintett...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sõt, össze-vissza beszél nem? Fogalma sincs a dolgokról, csak nyomja itt az antiszemita dumát...

Szánalmas vagy öregem. 😊

www.smart-bus.hu

a hazug média már elvette az eszét

a hazug média már elvette az eszét

Master91
nem tudom hogy tudod õket támogatni... ?
Strahd_
El kellet volna fogadni a tuzszunetet, remelem most bekemenyit kicsit Izrael

Strahd_
Hogy egy idiota , kb mint a te velemenyed a hamaszos csokarol aki beszelt x honapja mar volt a video linkelve 😉 nincs valami uj?

Strahd_
Hiaba nah 😉 egy agytroszt.

az ISIS /CIA/ tegnap bejelentette,hogy õk NEM FOGJÁK TÁMADNI Izraelt......LOL "ééééérdekes",hogy mik vannak!

immovable
Epic. 😄D
Nincs.Te annyira okos vagy h csak tanulok az írásaidból #11184

Kb ennyi vagy <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

immovable
Na nincs válasz? 😄
Több millió arab gyûlöli õket még nálunk is jobban.Tavaly v tavaly elõtt volt egy riport mûsor amiben egyiptomi arabokat kérdeztek és mondták is h a nyugat nem tudja(nem látja) milyenek is a zsidók.A zsidó média hatalom ugye (a rendes zsidók mi?!!!!!!!!!!!!).Amit kényük kedvükre bemutatnak v elhalgatnak ha úgy tetszik.Ezért is szar egy nép mert palesztin gyerekekkel keménykednek csak.A kamikáze araboktól meg fosnak mint a tûztõl mert féltik azt a tetves szaréletüket.Ocsmány egy féreg mind.Tavaly nyavalyogtak O bama nál h jaj de nagy gond van Iránnal.Pedig onnan kapják meg a villanást(next ho lloc .aust) ha végre meglesz a ......(féregirtó)

#11190 Pont a tetühintások pfff

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.origo.hu/nagyvilag/20140714-elfogatoparancsot-adott-ki-az-fbi-a-kuruc-info-uzemeltetoje-ellen.html

Tudjuk kiknek csípték a szemét <#falbav>

nem minden zsidó vallású ember egy cionista szar alak

Közel 200 halottnál járnak a háborús bûnös gyilkosok!

pfejj mindenki rasszista-antiszemtita-zsidógyúlölõ! pfejjj
mindenki a zsidókat bántja! brühühühüüüü

immovable
Mit látsz a képen?
Ezt fejtsd ki bõvebben mert nem <#fejvakaras>értem

Na, hogy állsz Strahd? Végig nézted? Mi a véleményed?

www.smart-bus.hu

immovable
<#nevetes1>
Strahd_