Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az izraeli-palesztin konfliktus körüli kiemelt figyelem ennek szól, meg annak, hogy valamiért jobban érdekli a média fogyasztóit láthatóan mindenhol, különben nem nyomatnák. Persze médiától függõen más beállításban, lehet pl. tíz percig körbejárni egy beszakadt zsidó körmöt, utána mellékesen megemlíteni 100 palesztin civil halálát, ahogy a hozzád hasonlók teszik. 😊
Ez az árnyoldala annak, hogy magatok is az emberi jogok nagy védelmezõinek és erkölcsi világítótornyoknak állítottátok be magatokat (persze többek között a holokausztra hivatkozva, mint ami megteremtette volna erre a jogalapot). 😊
(lásd a mindent számonkérõ, mindenbe belepofázó jogvédõ szervezeteket, ünnepelt megmondóembereket - aztán Izraelen is számon kérnek mindent ugyanebben a stílusban, mert ugye ha az apartheid nagyon nem volt oké (bojkott stb.), akkor ez miért lenne az)
Aki mást mond az izrael-ellenes. Ezzel még azokat is maguk ellen fordítják, akiket egyébként nem.
Nem vagyok egyik fél párján sem, mivel hangyafingnyi rálátásom sincs és nem is nagyon követem a történteket, de ezen most egy kicsit megbotránkoztam.
Aknatámadásban halt meg kedden egy gázai átkelõhelynél egy 30 éves civil férfi, aki ételt osztott az izraeli katonáknak: õ a hét napja tartó gázai konfliktus elsõ izraeli áldozata – mondta egy rendõrségi szóvivõ.
Az eset az Izraelt a Gázai övezettõl elválasztó határ erezi átkelõhelyénél történt, amelyet palesztin fegyveresek aknagránáttal támadtak.
Már csaknem 200 palesztin halt meg a konfliktusban, amelyben palesztin fegyveresek az övezetbõl rakétákkal és aknavetõkkel támadják Izraelt, az izraeli hadsereg pedig légitámadásokat hajt végre a lakosság ellen.
Fõleg az izraeli Vaskupola légvédelmi rendszernek köszönhetõen keddig egy halottja sem volt a palesztin rakétáknak Izraelben. A rendõrségi szóvivõ szerint legalább 15-en azonban megsebesültek, köztük több gyerek.
(MTI nyomán)
Tudod mit, ne tereljük el a lényegrõl a szót... Koncentrálj az utolsó bekezdésre...
www.smart-bus.hu
https://www.youtube.com/watch?v=skE3-Jf5OBc
www.smart-bus.hu
Az én beszûkült nézeteim szerint az a beteges, aki emberek lebombázására vágyik... mint például te. ( is )
Jut eszembe, láttál engem egyszer is zsidózni? Kizárt, ergo ezt az elavult "antiszemét" hülye dumát tartogasd másnak. Tudom, hogy arra kiváló, hogy a homokból ne kelljen kihúzni a kis buksidat, de attól még uncsi. 😉
A véleményem tökéletesen megegyezik azzal, ami a videón is látható... sõt, hála a jó égnek, egyre több becsületes zsidó ember is így látja. Bízom benne, hogy egyszer a te szemedrõl is lekerül a hályog. Amíg a cionizmust ilyen elvakultan véditek, soha nem lesz béke.
www.smart-bus.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tetszik amugy felhaborodas a 200 palesztinon , de szamold csak ossze csak a kozel keleten hany ember halt meg ma... Jah az mas ugy nem lehet jot zsidozni, ejh de nagy ember barat lett itt mindenki hirtelen, foleg Susu aki a zsidok/izraeliek kiirtasat kovetelte nem olyan reg 😉
Ennel jobban csak a kuruc info tudja jobban sajat magat arcon kopni 😉 nah tovabbi jo frocsogest nektek
és talán vagyunk így ezzel jópár milliárdan a földön...,de az az egyetlen szájbatekert gyökértanya ország belszarik mindenbe!
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szánalmas vagy öregem. 😊
www.smart-bus.hu
Kb ennyi vagy <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#11190 Pont a tetühintások pfff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudjuk kiknek csípték a szemét <#falbav>#falbav>

mindenki a zsidókat bántja! brühühühüüüü
www.smart-bus.hu