-
Ha kicsit hasznalnad azt a dinnyet ami a nyakadra not, es vegig gondolnad ha ki akarna irtani a palesztinokat akkor 1 honap alatt "csak" 1000 halott lenne, ennyire szanalmasan hulye meg te sem lehetsz.
Igen azok is idiotak akik oromkodve nezik hogy azok akik oket lovik mar 2005 ota most kapnak a fejukre, elitelendo ez is de valahogy megertem.
Azert vicces hogy egy terror szervezetnek drukkolsz, de azert ne nagyon repuljel a kozel jovoben mert a haverjaid nem tudjak hogy te veluk vagy.
"épp kiírt egy népet,lerombol egy várost,országot."
- 1: nincs olyan hogy palesztin nep , es ha kiirtani akarna akkor nem ekkora lenne az emberaldozat, egy terror szervezet ellen harcol. Mondjuk nem lattam hogy a hetvegei palesztin kivegzeseken megrokonyodtel volna amint a haverjaid csinaltak a tuzszunet alatt Gazaban. Illetve a 100-200 gyerek halott akik az alagutakat astak ezen se lepodtel meg erdekes...
-2 : Igen ez igaz, bar szerintem benan csinaljak az Izraeliek szonyegbombazni kellene vagy minden raketa amit kilonek izraelra a hasonlo mertek elv alapjan ugyanugy celzas nelkul csak lojjek bele Gazaba esik ahova esik 2500 raketa vs 2500 raketa (hidd el nem 1000 halott lenne Gazaban)
-3: Nem orszag meg, es remelem nem is lesz, vagy legalabb is nem ezekkel a terroristakkal. Hivhatod szabadsag harcosoknak, attol meg a sajat embereiket is lazan kinyirjak, felrobbantjak a sajat celjaik erdekeben ... minnel tobb civilt megolni izraelben.
:) de keresednek eleget teszek eltunok par napra mert unalmas hogy ennyire sotetseg van a fejedben, nem szorakoztat a vita veled.
tovabbi jo zsidozo frocsogest.
Amugy a kep jo amit belinkeltel ;) csak igy tovabb IDF